KissKawaiiViki kérdése:
Ez mi volt es normalis-e? Nem lesz veres?
Figyelt kérdés
Talan 11-12 eves lehettem.Ekkor mar menstrualtam es kiakartam probalni a tampont.Neztem vidokat olvastam is rola.Uzy csinaltam hogy az egyik labamat a mosdokagyloba tettem igy eleg jol kitudtam fesziteni.Jelen pillanatban nem volt meg es kozepessel kezdtem.Toltam majd azt ereztem hogy menten szetszakadok.Huh-huh,ki is szedtem.A masodik kerdeshez pedig,hogy amikor megjon es elteszem nem lesz veres az ujjam,mert attol rosszul vagyok nem igazan birom a vert.Elore is koszonom.2014. febr. 18. 22:49
1/4 anonim válasza:
A menstruációs véred teljesen más, mint az igazi véred, ami közvetlen az ereidből folyik, az nem vér, csak egy véres váladék, ezt azért nőként tudhatnád... Olyan lehet az ujjad, de attól nem fogsz rosszul lenni, mert tök másképp néz ki. Legyél már egy kicsit jobban tisztában a saját testeddel.
2/4 anonim válasza:
Azt írtad jelen pillanatban nem volt meg és közepessel kezdted. Ez azt jelenti, hogy úgy próbálkoztál tamponnal, hogy nem is menstruálsz? Mert ha igen, akkor kár volt.
3/4 anonim válasza:
Normális,hogy ezt érezted. Ha nincs éppen menzeszed nem tegyél fel tampont még próbálkozás céljából se,mert ha száraz a hüvelyed felsérted a nyálkahártyát. Ha szűz vagy eleve ne közepes tamponnal kezdjél,hanem minivel. Az ujjad valószínűleg véres lesz,de ne úgy képzeld,hogy "csöpög"rajta a vér.
4/4 anonim válasza:
Ha betét használat mellet nem volt gond a vérrel, akkor ahhoz képest a tampon semmi. Véres lehet az ujjad, amikor felrakod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!