Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért lehet az, hogy a menstru...

Miért lehet az, hogy a menstruációm kimarad de nem várok babát? Először 3 hónapig nem volt menstruációm aztán most megint kimarad.

Figyelt kérdés
2014. márc. 3. 18:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Valamilyen hormonális zavar,esetleg petefészek cysta miatt. Illetve, mióta menstruálsz,hány éves vagy?
2014. márc. 3. 18:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Hormonális zavarról és cysztáról nem tudok 7 eve menstruálok és 17 éves vagyok.
2014. márc. 4. 12:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Mikor voltál nőgyógyásznál utoljára?
2014. márc. 4. 14:54
 4/8 A kérdező kommentje:
December elején
2014. márc. 4. 17:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor nőgyógyászatilag rendben voltál gondolom. Csináltak vérvizsgálatot pajzsmirigy hormonra,nőgyógyászati hormonokra,nincs inzulinrezisztenciád? Nem fogyókúrázol? Esetleg nem terheled túl magad?
2014. márc. 4. 21:15
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem csináltak ilyen vizsgálatokat. Szinte feleslegesen jártam ,nem fogyókúrázom. És nem is terhelem magam túl.
2014. márc. 4. 21:46
 7/8 anonim ***** válasza:
7 után ennyi idősen már be kéne állnia a menzeszednek! Menj megint orvoshoz,ki kell vizsgálni a laborokat. Az a bej,hogy TSH-n és vércukorvizsgálaton kívül egyéb hormonok irányába csak szakorvos adhat beutalót,úgyhogy nem elég sajnos a háziorvosi beutaló. Mindegy valahogyan meg kéne ezeket nézetni.
2014. márc. 5. 07:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Már kértem időpontot nőgyógyászhoz majd ő remlem kideríti hogy mi a baj.😉
2014. márc. 6. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!