Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 70 napja késik a menstruációm,...

70 napja késik a menstruációm, mit tegyek?

Figyelt kérdés

15éves vagyok szűz. 12éves koromtól menstruálok.

Nagy baj ez ebben a korban? én azt hallottam nem . de picit félek , mert ennyit még nem késett. :/

2014. márc. 1. 16:48
1 2
 1/14 anonim válasza:
32%

Ki mondott neked ilyen hülyeséget, hogy nem baj ha HETVEN napot késik? Az több, mint két ciklusnyi idő...

Azonnal irány a nőgyógyász, ha tényleg szűz vagy, akkor ez hormonzavar, amit a lehető legkorábban kezeltetni kell, különben nem fog rendesen fejlődni a tested.

És 100%-ig biztos, hogy nem lehetsz terhes? Semmi petting vagy egyéb nem volt valakivel, hogy véletlenül egy kis sperma juthatott beléd?

2014. márc. 1. 16:58
 2/14 anonim ***** válasza:
Kamaszkorban megesik, hogy ugrál a ciklus (szóval nem biztos, hogy bajod van), de a 70 nap tényleg nagyon hosszú idő, mindenképpen menj vele orvoshoz minél hamarabb!
2014. márc. 1. 17:49
 3/14 A kérdező kommentje:
ez két és fél hónap
2014. márc. 1. 17:52
 4/14 anonim ***** válasza:
64%

Semmi bajod sincsen, ha más tünet nincs.

Ebben a korban bőven előfordulhat 6 hónap kimaradás is!!!

Szóval nyugi.

2014. márc. 1. 18:51
 5/14 A kérdező kommentje:
ezt nem értem. Egyszer azt írják, hogy azonnal orvos, máskor meg hogy nyugalom, és várjam ki ... :/ szoval?
2014. márc. 1. 18:58
 6/14 anonim ***** válasza:
Nekem 16 éves koromban volt ilyen,9hónapig kimaradt.gondoltam normális.de nem az!sajnos hormonzavar okozta,híztam 20 kg-ot:-( a nőgyógyásztól kaptam egy gyógyszert,napi 2-szer 7 napig és utána megjött.10 éve nincs vele gondom és 25 kilóval könnyebb vagyok :-) most menj el a dokihoz
2014. márc. 1. 19:12
 7/14 anonim ***** válasza:

Az alapelv a következő: csúszkálhat és össze-vissza jöhet KÉT ÉVVEL AZ ELSŐ MENZESZ UTÁNIG. Két év alatt viszont illik beállnia. Most már tehát ekkora kimaradással menj el orvoshoz, szervi vagy hormonális ok is kiderülhet! (Ha nincs ilyesmi, maximum azt mondja, hogy semmi baj!)

Nálam is volt oka annak, hogy össze-vissza menstruáltam, amit kezelni kellett!

2014. márc. 1. 19:44
 8/14 anonim ***** válasza:

Nekem 6 hónap maradt ki 16 éves koromban, utána jött meg és szabályos is lett.

Orvos szerint is ez teljesen normális és egyáltalán nem ritka dolog.

2014. márc. 2. 10:10
 9/14 anonim válasza:
Én 13 éves vagyok szűz. Az első menstruációm 2 hónapja volt- akkor 8 napig igen bőségesen tartott már ez is nem tudom hogy normális -e és azóta egyáltalán nem jött meg.:/
2014. márc. 2. 14:28
 10/14 anonim ***** válasza:
Utolsó, ennek semmi köze a kérdező kérdéséhez. Két évig úgy jön meg, ahogy akar. A te eseted normális. De a kérdezőnek már három éve megvan, be kellett volna állnia.
2014. márc. 2. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!