Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Illene valamit adnom a dokimna...

Illene valamit adnom a dokimnak, vagy kért volna pénzt, ha úgy gondolja?

Figyelt kérdés
Voltam az orvosomnál magánrendelésen. Nem vizsgált meg, csak átbeszéltük a problémát, és a lehetséges kezelési módokat, illetve adott vérvételre beutalót. Kb. fél órát voltam bent nála, de amikor megkérdeztem, hogy mivel tartozom, azt mondta semmivel. Direkt rákérdeztem még egyszer is, de azt mondta, hogy ezért nem kér semmit. Megvolt a vérvétel, fel kellett hívnom az eredményért, nem vette fel, visszahívott, átbeszéltük, hogy mi a teendő (több mint negyed órát beszéltünk), vissza már nem kell mennem hozzá. Így viszont teljesen ingyen kezelt, a telefonszámláját is növeltem, és én hülyén érzem magam, hiszen a magánrendelésén is meg a telefonálás közben is raboltam az idejét. Illene valamivel meghálálnom a konzultációkat? Vagy ha úgy gondolta volna, akkor fogadott volna el pénzt a rendelésén?
2014. márc. 3. 15:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Milyen magánrendelés az ahol nincs fix dija mindennek?

Ahova én járok,ott megvan,hogy konzultáció 3ezer,gyógyszerfelirás (ha nincs konzultáció,csak beesek receptért) 1000, stb,stb.

2014. márc. 3. 15:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Van fix tarifája a vizsgálatnak, terhesgondozásnak, rákszűrésnek, uh-nak, de sima konzultációt nem láttam kiírva, azért kérdeztem meg.
2014. márc. 3. 17:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha azt mondta, hogy semmivel, akkor semmit sem kell adnod.

Ez egy befektetés volt a részéről, biztos benne, hogy fogsz te még hozzá menni.

2014. márc. 3. 18:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Biztos lehet benne, mert már évek óta hozzájárok, szültem is nála, mindig meg voltam elégedve vele. Ezért is kínos nekem, hogy ingyen kezelt.
2014. márc. 3. 18:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem fizettél te már nem is keveset, ez belefér!
2014. márc. 4. 10:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne legyen ez kínos, tegnap voltam a szemüvegkeretembe pótoltatni az elveszett kis csavart, amiért pénzt nem fogadott el az optikus. Ez is pont olyan volt mint a tied, ő is "befektetett". -és nem is rosszul, mert biztosan hozzá megyek ha valami problémám lesz.-
2014. márc. 4. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!