Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem jött meg?

Miért nem jött meg?

Figyelt kérdés

fogamzásgátlót szedek már 15 éves korom óta mert hormonzavar miatt nem jött meg egy fél évig.A kimaradás előtt előtt sok volt a menstruációm mármint eléggé véreztem és volt hogy 7 napot vagy többet.A gyógyszer szedése után mikor megjött akkor max 5 napig tartott és csökkent a mennyiség.Mostanába pedig kicsit keveslem mert mintha megint csökkent volna.4-5 napig tart de az utolsó két nap alig van valami, mondhatni pár csepp...Szerdán veszem be az utolsó szemet és szombatra mindig megjön reggelre de minimum délelőtt már megvan.Most viszont még nem jött meg ma és már 7óra van...mostanában szedtem antibiotikumokat,quarelint és a héten flektort is.Most emiatt késne?A gyógyszerek ugye elnyomhatják a hatását.Még nem volt szexuális kapcsolatom mielőtt még bárki a terhességi tesztet vágná rá.Ezt ki is zárhatjuk.

valaki esetleg járt már így?Mi lehet a gond?Orvoshoz is el akarok menni persze de mire időpontot kapok...Szeretnék utána

20/l

2014. márc. 1. 18:56
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem biztos, hogy a többi gyógyszer kavart be nálad. ha ilyen problémás a ciklusod, én biztos elmennék e helyedbe orvoshoz.
2014. márc. 1. 19:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen az antibiotikumok valóban csökkenthetik a hatást..az egyik barátnőm is így esett teherbe,mert olyan antibiotikumot szedett,ami kiütötte a fogamzásgátló hatását.Ma pedig egy aranyos kislány anyukája :-) de azért várd ki a doki véleményét..
2014. márc. 1. 19:25
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ, antibiotikum csökkenti most olvastam de akkor éppen hogy közti vérzésnek is elő kellet volna fordulnia, de még most akkor sem jött meg mikor kellett volna :S orvoshoz menni fogok, de nem mostanában fogok időpontot kapni...és szerettem vlna megkérdezni mást még most mert zavar a dolog
2014. márc. 1. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!