A hüvelyszárazságnak mik a tünetei?
Figyelt kérdés
az orvosom szerint nekem az van és azért kerestem fel,mert ég,viszket,fáj a hüvelybemenetnél.Igaza lehet,ilyen tünetekkel járhat?Mert semmilyen fertőző betegségem nincs azt mondja,de kívül érzem magam rosszul.Igaz folyásom egyáltalán nincs még egy kicsi se,tényleg száraz vagyok.De kicsit kételkedek ilyen tünetek mellett2009. dec. 11. 21:38
1/3 anonim 

válasza:

Közösülésnél fájdalom lép fel, pl.
A hüvelyszárazságot gyakran hormonhiány okozza. Klimaxos nőknél nagyon gyakori. Ösztrogén-tartalmú krémmel lehet orvosolni.
2/3 A kérdező kommentje:
Az orvosom is ezt mondta és írt is fel hormontartalmú krémet,de biztos akarok lenni abban hogy a pettyek és viszketés égés tényleg amiatt van-e
2009. dec. 12. 11:44
3/3 anonim 

válasza:

Nekem is volt. Én intim lemosót kezdtem el használni oda szappan helyett és elmúlt. Érdemes kipróbálni! Csak ne Lactacyd Feminát! :s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!