Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felfázás ellen mit lehet...

Felfázás ellen mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés
2009. dec. 11. 20:59
 1/6 anonim válasza:
100%
Egerfarkufu teat inni reggel egy poharal,ha lehet cukor nelkul,maxx egy hetig,vagy tovabb is,nekem segit.
2009. dec. 11. 21:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A tea ivás mellett, a réteges öltözködés is segít a felfázás ellen!!! Réteges öltözködésen a következőket értem: felülre garbó, vagy vastag pulcsi, alá vékonyka felső, vagy póló, ami takarja a vesédet. alulra vastag, bélelt, bársony nadrág, olyan zoknival, amiben nem fázik a lábad, és persze egy bundás, bélelt csizma, vagy bokacipő!!!

Nekem ez az öltözködés bevált, nem volt felfázásom, eddig, és remélem nem is lesz! :)

19/L

2009. dec. 11. 21:11
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2009. dec. 11. 21:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Cickafarkfű tea!!! Életmentő, én már csak tudom. Ha melegecske (nem forró, mert tovább fertőzöd csak vele magad) ülőfürdőként is használhatod, esetleg kamillateával kombinálva, és ezeket ihatod is.

Azt olvastam, és használt is neke, hogy 1 adag tea, pisi, egy adag tiszta víz, pisi - ezt kell váltogatni, és akkor kitisztítod magad belülről.

Amúgy megelőzésként és kezelésként nagyon jó a c vitaminos tőzegáfonya kapszula (patika, dm), ha nagyobb a baj urogin cseppek.

Ha nagyon fáj, akkor érdemes az orvossal halidor görcsoldót feliratni.

Jobbulást!

2009. dec. 11. 21:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Cickafarkfű tea! :)
2009. dec. 11. 21:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Én most éppen benn vagyok mindig rétegessen ölt-ök.és mégis megfáztam és hólyaghurut gyull-om van kínok at élek át és ez mind eggyik percről a másikra csak úgy jött,sem a cickafarok fürdő,sem a kamilla nem segített,most antibébit szedk genny+véres vízelet hiába vigyáztam ez van,azt mondta a doki téli ídőszakban a nők kivannak téve ennek.
2009. dec. 11. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!