Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » "Szőrtúltengéssel" milyen...

"Szőrtúltengéssel" milyen orvoshoz kell fordulni?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és szerintem túlzottan szőrös. Legalábbis olyan helyeken ahol lányok nem szoktak. Pl hasam, nagyon látszik felfelé egy csík is, de azon kívül is szőrös csak nem olyan hosszú és erős, de látszik mert fekete:S És hátul a derekamon is...Milyen orvoshoz menjek?Mert szerintem ez nem normális...
2009. dec. 11. 20:37
 1/10 anonim ***** válasza:
endokrín rendelésre. hormonvizsgálatra küld.
2009. dec. 11. 20:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Hormonologust kell keresni
2009. dec. 11. 20:41
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A szőrösödést a hormonok okozzák.Endokrinológushoz kell menni, az foglalkozik vele.
2009. dec. 11. 20:41
 4/10 A kérdező kommentje:
Értem köszi szépen a gyors választ:D
2009. dec. 11. 20:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Hormonológus??? Olyan létezik hogy hormonológus??? :o
2009. dec. 11. 21:10
 6/10 anonim válasza:

bőrgyógyászhoz is mehetsz vele. általában cypromix-et, vagy diane 35-öt szoktak felírni.Persze előtte ők is elküldenek hormonvizsgálatra, de a vége úgy is gyógyszer, ha azt akarod, hogy normálisan nőjön rajtad a szőr. Én cypromixet szedek, ugyanerre a problémára. Nekem nincs hormonzavarom, viszont más nem segített...

L/17

2009. dec. 11. 21:24
 7/10 A kérdező kommentje:
Úhh értem:S
2009. dec. 11. 22:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Én a nőgyógyásznak mondtam ugyanezen panaszaim, akkor írta fel a Diane 35-öt, az is efféle problémákra jó.
2009. dec. 12. 00:21
 9/10 anonim ***** válasza:
1. lépésként keress fel 1 nőgyógyászt, nézzen meg ultrahanggal, hátha PCO-szindróma. Aztán hormonlabor...
2009. dec. 12. 16:46
 10/10 A kérdező kommentje:
Voltam már nőgyógyásznál más problémával és ultrahangozott de nem mondott semmit hogy bajom lenne...Meg régebben egy másik nőgyógyász felhúzta a pólómat h megnézze a szőrzetem és azt mondta nincs túlzptt szőrnövekedés...de szerintem nem nézte meg rendesen mer távolról is tökre látszik az a csík:S
2009. dec. 18. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!