Mért érzem a tampon?
Figyelt kérdés
Nem vagyok szűz, kétszer voltam fiúval a szex még mindig fáj. A tampon föl helyezése kelemetlen érzés de nem mondanám hogy fáj. Mikor kihúzom is kelemetlen. De mikor fönt van akkor érzem zavar és nem szabadna éreznem?! 15/L2014. febr. 26. 13:56
1/4 anonim válasza:
Elöször is valószinüleg nem megfelelö (túl nagy) tampont használsz, azért kellemetlen a feltevése is meg s kivétel is.
Ha közben érzed, akkor meg nincs eléggé feldugva, a hüvelymenetnél lévö izomgyürün belülre kell kerülnie a pampon külsö végének, és csak a fonal végének szabad kivül lennie.
Valószínü, hogy nem jó szögben teszed fel a tampont, ugyanis nem fölfelé, hanem ferdén hátrafelé kell bedugni.
2/4 anonim válasza:
Elöször pici tamponnal prõbàld,ès ha mèg èrzed az ujjaddal nyomd följebb.
Kivètelnèl,próbàld ferdèn irànyitani,kicsit a hasad irànyàba,vagyis elöre fele hûzd ki.Ès ne feszitsd közben magad,hanem lazàn legyèl.
Segíthet az is,ha terpesztett guggolva hajtod vègre.Ha sokat próbàltad,akkor picit pihentesd egy napot,mert akkor is fàjhat.
3/4 anonim válasza:
Az is gond lehet ha esetleg megmosakszol mielőtt csinálod, mert akkor száraz lesz a hüvelybemenet. Tudom hogy gusztustalanul hangzik, de próbálkozni akkor a legjobb, amikor a vérzés a legerősebb, és semmiképp se mosakodj előtte (kezet persze mossál előtte is és utána is). Annyira fel kell tolni amennyire csak tudod, lehet hogy nincs bent elég mélyen, akkor a legvalószínűbb hogy érzed. A kihúzás pedig akkor lehet kellemetlen ha nincs teljesen tele a tampon.
4/4 A kérdező kommentje:
Maxig van földugva és a legkisebb a középső újjammal addig van föltolva amennyire csak lehet.
2014. febr. 26. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!