Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha kenetből Candidát néznek...

Ha kenetből Candidát néznek nőgyógyászaton akkor annak mennyi idő míg megjön az eredménye?

Figyelt kérdés
Vagy nem tudom igy nézik e én pénteken megyek emiatt nődokihoz!
2014. febr. 25. 12:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha egyszerű kenetvizsgálat történik,annak már másnapra kész az eredménye. De ezzel nem tudják pontosan meghatározni,hogy milyen a kórokozó típusa csak azt,hogy gomba,baktérium,stb. található-e a hüvelyben. A pontos vizsgálathozami megmondja,hogy milyen gomba, milyen baktériumról van szó,és azokra milyen gyógyszerek hatnak,azaz tenyésztéses vizsgálathoz kb. egy hét kell.
2014. febr. 25. 14:08
 2/3 A kérdező kommentje:
igen erre a tenyésztésesre gondoltam!de tb-s dokihoz megyek ott is igy működik?ennyi idő?kisvárosban lakok itt nem hiszem h helyben megcsinálják a rákszűrésre is 2hete kell várni!
2014. febr. 25. 14:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Mindenhol 2 hetet kel várni a rákszűrésre. Azt csak bizonyos helyeken csinálják. Én Pesten a XV. ker-ben dolgoztam nőgyógyászaton,de onnan is egy héten egyszer vitték el vizsgálandó keneteket és csak 2 hét múlva jött vissza az eredmény. A tenyésztés más. Azt minden laborban csinálnak,de ilyenkor magának a tenyésztésnek az ideje egy hét. Mindenhol ennyi. Magánorvosnál és SZTK-ban is.
2014. febr. 25. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!