Barna folyás. Mitől?
Figyelt kérdés
Rendszertelen. Van amikor havi előtt, van amikor utána. Nemtudom miért lehet.:(? szűz vagyok.2014. febr. 24. 18:02
1/6 anonim válasza:
Közvetlenül előtte és utána pár napig normális, akkor is ha nem mindig van. Ez is vérzés, csak kis mennyiségű. Ha két vérzés között van vagy hosszú ideig tart, akkor utalhat hormonproblémára.
2/6 anonim válasza:
Figyelj.. Nincs mitől megijedned. Nekem is pont a közelmúltban ugyan ez volt, de ezt is tudd be annak hogy megjött. Nekem 2 hónapnyi szünet volt, és most volt 4 napig barna folyás. Ne aggódj, majd be fog állni és rendszeres lesz. Nincs ok pánikra:)
3/6 A kérdező kommentje:
De a havim 19.én elmúlt..ez meg még mostis van.T.T
2014. febr. 24. 18:13
4/6 anonim válasza:
Felfáztál? Nekem is akkor volt ilyen. (Fáj, ha pisilsz, görcsölsz...?)
5/6 A kérdező kommentje:
Amikor pisilek akkor nem fáj, viszont alul a pocim fáj. Mindig fáj, szóval nem csak időként..kb 1 hete folyamatosan, van amikor jobban, de olyan nincs amikor elmúlna.
2014. febr. 24. 18:48
6/6 anonim válasza:
Jobb lenne ha orvoshoz mennél. Biztosat csak ő mondhat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!