Szerintetek mi a problema?
Figyelt kérdés
csutortokon pettingeltem...es sikos voltam meg minden...soha nem fajt utana a huvelyem de most elegge faj azert van mert durvan pettingeltem ugy mint meg soha vagy osszeszedtem penteken idegen wc.n valami fertozest ? miert faj? sok folyasom is van....szuz vagyok es menstrualok mar2014. febr. 22. 22:53
1/10 anonim válasza:
Ha azóta is fáj, nyilván elkaptál valamit, illetve ha szerinted nem normális a folyásod, azt is kezelni kell, nem fog elmúlni magától. De mi nem tudunk ebből semmit, menj el nődokihoz, és ne csak hasraütés szerűen írjon fel valamit, csak gondoltam szólok, hogy van aki ezt csinálja...
2/10 A kérdező kommentje:
koszonom!
2014. febr. 22. 23:51
3/10 anonim válasza:
Így van, nődokinál kell ezt elintézni, és akkor vizsgált meg megfelelően, ha tenyésztésre is vett mintát.
4/10 anonim válasza:
Legkésőbb holnap menj orvoshoz.
5/10 A kérdező kommentje:
ma mar arra keltem hogy faj mintha valami nyomna es nagyon fajt majdnem a hajlatomba
2014. febr. 23. 08:51
6/10 anonim válasza:
Előző vagyok. Az még jobb lenne ha ma mennél ügyeltre, de ha ma nem is, holnap mindenképpen menj orvoshoz!
7/10 anonim válasza:
Ne ijesztgessétek már!!!
Dehogyis kell rohannod orvoshoz.
Majd holnap meglátod hogy javult-e és ha nem akkor menj el orvoshoz.
8/10 anonim válasza:
Nem ijesztgetni akarjuk, de nyilván ez nem normális, ha jobban lesz holnap, akkor sem. Hány nemi betegségről lehet hallani, hogy pár napig tünetet okoz, ami aztán lecseng?..Nem, nem mondom hogy nemi betegsége van, bármi lehet, ezért kell elmenni.
10/10 A kérdező kommentje:
betadine huvelykupot adott nekem
2014. febr. 23. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!