Tévedhetett az orvos? Miért vannak még terhességi tüneteim? Múlt kedden elmentem orvoshoz, mert kevesebb volt a menstruációm. Az orvos kérdezte, lehetek e terhes, azt mondtam nem.
Én nem értem, miért mondtad neki, hogy nem lehetsz terhes, ha éppen azért mentél. mert erre gyanakszol?
Egyébként szerintem, ha 12 "hetesen" negativ lett a teszt, akkor nem vagy terhes. 4-5 hetesen előfordulhat, hogy még túl alacsony a hcg szint, de 12. héten már bármilyen teszt kimutatná a terhességet. Azonkívül - nem tudom, milyen a testalkatod - a 12. héten már legalább egy kicsit dudorodik a poci, kinél jobban, kinél kevésbé, de saját magadhoz képest mindenképpen látnod kellene a változást.
Nyugodj meg, menj vissza a nőgyógyászhoz és mondd el világosan, hogy mi történt, mikor menstruáltál utoljára, mikor szeretkeztetek és hogy tartasz a terhességtől.
Szia! Szerintem is menj el másik orvoshoz vagy kérj tőle alaposabb vizsgálatot. Nekem is voltak "terhes" tüneteim, plussz kevés napig tartó minimális vérzés rendes menstruáció helyett. Aztán kiderült, hogy cisztám van és az okozza a tüneteket. De ezt csak ultrahanggal tudják megállapítani. Szerencsére magától kipukkadt és utána minden rendben volt. De azt mondta a doki, ha nem jön rendbe magától akkor kell kezelést alkalmazni. Ha neked már 12 hete fennáll ez az állapot akkor laikusként úgy gondolom, hogy ideje lenne vele vmit kezdeni. Szóval ne hagyd annyiba, csak keress alaposabb dokit.
(azóta sikerült magamra növeszteni még egy cisztát, és vártam volna rá tapasztalatokat, de senki nem válaszolt :-((( )
Lehet,hogy a ciszta termelt valamilyen anyagot,és az okozta a terhessegi tüneteidet.
Tegnap észrevettem,hogy fáj a bal medencecsontom és a szeméremcsontom felett is fájt.De még érzem a hasamat és a szeméremdombomat elválasztó mélyedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!