Pattanás szerű dudor a szeméremakjakon, mi lehet az?
Figyelt kérdés
Már 3 napja ott van és egysze jobban fáj.Egy nagy dudor mint egy borsó akkora.De nemtudom kinyomni mert nagyon nagyon fáj és nagyon kemény.Mi lehet az? Mivel kezeljem? 15L2014. febr. 20. 21:11
1/7 anonim válasza:
Ne nyomkod! Valószínű begyulladt egy szőrtüsződ. Majd elmúlik.. Esetleg kamillával borogasd nekem az szokott segíteni. De amúgy nem értelek én 15 évesen ilyesmit simán megkérdeztem édesanyámtól nem ciki ám..
2/7 anonim válasza:
Ez nem pattanás, hanem kelés. Nyomkodni nem szabad, mert a benne lévő kórokozók a véráramba kerülhetnek, további területeket fertőzhetnek. Vannak házi praktikák a kezelésére (dunszt, paradicsomos kezelés). Az a jó, ha magától kifakad a benne lévő genny. Ha nem múlik, bőrgyógyászhoz kell menni.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
A kamillát meg a paradicsomot ki fogom probalni de a nemtudom mi az a dunszt.
Köszönöm:)
2014. febr. 20. 21:29
4/7 anonim válasza:
Jobban járnál ha orvos látná, mert biztosat csak ő tud mondani. Látatlanban nem lehet tudni.
5/7 anonim válasza:
Valószínűleg szőrtüsző gyulladás, magától el fog múlni. Ne nyomogasd, csak tartsd tisztán, esetleg Betadinnal fertőtlenítsd.
6/7 anonim válasza:
Ne nyomogasd, fertőtlenítővel tartsd tisztán, el fog múlni.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm úgy lesz:)
2014. febr. 21. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!