Mi lehet ez a dudor a hüvelyemnel?
15 eves lany vagyok es nehany napja egy kis csomo szeruseget fedeztem fel a hüvelyem bejarata mellett...nem igazan tudom pontosan leirni hogy hol,de megprobalom...ahol a hüvely "befejeződik",attol egy picit arrebb a bal oldalon.nem latszik szinte semmi,csak egy kicsit meg van duzzadva es ha hozzaerek faj.de amugy egesz nap eszre sem veszem,csak ha elkezdem" piszkalni".a szone sem valtozott. ez a csomo szeruseg nem a huvelyen belul
van,hanem mellette es a bor alatt(sajnos nem tudom maskepp elmagyarazni)
szerintetek mi lehet ez? egy szortuszogyulladas okozhat ilyet? vagy lehetseges hogy a tulzott nyujtastol megrandult ott egy izom ?(spargahoz nyujtottam)olyasmi gorcs van ott mint a nyakamnal,amit egyszer fejenallasnal szereztem...picit felek,nem tudom mi az...van otletetek? koszonom az ertelmes valaszokat
ui.kulfoldon elek es itt eleg macera orvoshoz menni,ezert gondoltam,hogy elobb kerdezoskodom
tudom :)azert koszonom
azert kivancsi vagyok a tobbiekre is,esetleg valakinek volt mar hasonlo?
es szuz vagyok,ha ez szamit valamit
hat azt tenyleg nem:)
nincs elszinezodes,ha nagyon alaposan nezem,akkor talan egy picit meg van duzzadva az a resz,de nem feltuno.semmilyen egyeb panaszom nincs azon kivul,hogyha hozzaerel egy erosebben megnyomom faj.ki lehet tapintani egy kis csomo szeruseget,ponz mint a nyakamnal
nem volt meg testi kapcsolatom senkivel,semilyen formaban...:) szoval teljesen szuz vagyok,ha lehet igy fogalmazni
a joisten beszeljen beloled utolso!:)
mindenkinek koszonom a valaszt,a tobbiek veleme
nyet is varom;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!