Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet ez a dudor a hüvelyem...

Mi lehet ez a dudor a hüvelyemnel?

Figyelt kérdés

15 eves lany vagyok es nehany napja egy kis csomo szeruseget fedeztem fel a hüvelyem bejarata mellett...nem igazan tudom pontosan leirni hogy hol,de megprobalom...ahol a hüvely "befejeződik",attol egy picit arrebb a bal oldalon.nem latszik szinte semmi,csak egy kicsit meg van duzzadva es ha hozzaerek faj.de amugy egesz nap eszre sem veszem,csak ha elkezdem" piszkalni".a szone sem valtozott. ez a csomo szeruseg nem a huvelyen belul

van,hanem mellette es a bor alatt(sajnos nem tudom maskepp elmagyarazni)

szerintetek mi lehet ez? egy szortuszogyulladas okozhat ilyet? vagy lehetseges hogy a tulzott nyujtastol megrandult ott egy izom ?(spargahoz nyujtottam)olyasmi gorcs van ott mint a nyakamnal,amit egyszer fejenallasnal szereztem...picit felek,nem tudom mi az...van otletetek? koszonom az ertelmes valaszokat

ui.kulfoldon elek es itt eleg macera orvoshoz menni,ezert gondoltam,hogy elobb kerdezoskodom

2013. okt. 28. 16:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem árt tudnod, hogy az itt válaszolgatók nagy része férfi, vagy fiú, aki itt kiváncsiskodik. Na annyit is ér a válasza!

Jó esetben "menj orvoshoz, majd ő megmondja", vagy hasonló...

2013. okt. 28. 18:48
 12/16 A kérdező kommentje:
sajnos lehetseges... azert remenykedem meg:)
2013. okt. 28. 19:21
 13/16 anonim ***** válasza:
Azt sem árt tudnod, hogy a válaszolók egy része csak kötözködni jár ide, és olyan okosnak képzeli magát, hogy látatlanban tud diagnosztizálni és "gyógyítani"! Ha csak egy kicsit is érdekel az egészséged, akkor belátod, hogy látatlanban semmi biztosat nem lehet mondani.
2013. okt. 29. 05:46
 14/16 anonim ***** válasza:
Ne kötekedj utolsó, hanem a kérdésre válaszolj!
2013. okt. 29. 13:36
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem én kezdtem!
2013. okt. 29. 14:26
 16/16 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a bajom, 1 napja vettem észre. :s Elmentél vele orvoshoz?
2014. márc. 9. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!