Mi lehet ez a dudor a hüvelyemnel?
15 eves lany vagyok es nehany napja egy kis csomo szeruseget fedeztem fel a hüvelyem bejarata mellett...nem igazan tudom pontosan leirni hogy hol,de megprobalom...ahol a hüvely "befejeződik",attol egy picit arrebb a bal oldalon.nem latszik szinte semmi,csak egy kicsit meg van duzzadva es ha hozzaerek faj.de amugy egesz nap eszre sem veszem,csak ha elkezdem" piszkalni".a szone sem valtozott. ez a csomo szeruseg nem a huvelyen belul
van,hanem mellette es a bor alatt(sajnos nem tudom maskepp elmagyarazni)
szerintetek mi lehet ez? egy szortuszogyulladas okozhat ilyet? vagy lehetseges hogy a tulzott nyujtastol megrandult ott egy izom ?(spargahoz nyujtottam)olyasmi gorcs van ott mint a nyakamnal,amit egyszer fejenallasnal szereztem...picit felek,nem tudom mi az...van otletetek? koszonom az ertelmes valaszokat
ui.kulfoldon elek es itt eleg macera orvoshoz menni,ezert gondoltam,hogy elobb kerdezoskodom
Nem árt tudnod, hogy az itt válaszolgatók nagy része férfi, vagy fiú, aki itt kiváncsiskodik. Na annyit is ér a válasza!
Jó esetben "menj orvoshoz, majd ő megmondja", vagy hasonló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!