Akkor megfog jönni?
Figyelt kérdés
Fájt a hátam egy kicsit enyhén a melllem is de ma is faj érzem ,görcsölt a hasam kb 4 nappal ezelőtt es jöttek ki rajtam pattanások kb 1 héttel rzelőtt kezdtek el kijönni. nekem eddig leginkább a mellem fájt mindig igaz nem állt be még de ha jelek vannak akkor megfog jönni? 13/l ha valakinek már beállt a mensie valakinek akinek még nem de èrez jeleket akkor annak biztos megjön mert az butaság ha vannak jelek de nincs semmi. Létszi rendes válaszokat adjatok ne olyat higy nem baj ha kimarad meg ezek.2014. febr. 15. 14:00
1/3 anonim válasza:
figyelj kicsi lány... napok óta ezen izgulsz itt, hogy megjön-e vagy sem... lehet igen, lehet nem... senki sem lát beléd... hiába teszed fel ezt a kérdést még 10-szer, akkor se fog tudni neked válaszolni senki! és nem bántani akarlak, csak értsd meg, hogy nem tudunk neked válaszolni! legyen nálad betét mindig.. ez a biztos...
2/3 anonim válasza:
Annál rendesebb választ senki nem fog tudni írni, mint amit az első Válaszoló írt.
3/3 anonim válasza:
Van fehér folyásod vagy barna folyás?? Ha nincs egyik se akkor nincs miert aggodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!