Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Megfog jönni vagy nem?

Megfog jönni vagy nem?

Figyelt kérdés
Máskor mindig görcsöltem elötte napokig, most vizes kicsit de krémes ragadós fehérfolyásom van, egyszer kètszer éreztem kicsit,hogy szúr a hasam de ennyi.A fehérfolyás meg csak ugy ömlik belőlem..Ma vagy holnap kell megjönnie..
2013. dec. 18. 07:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Vagy igen, vagy nem. Honnan tudhatnánk??
2013. dec. 18. 07:48
 2/3 anonim ***** válasza:
valószinüleg igen nem mindig vannak pre mens tüntek. Én is igy voltma az elözönél. Azt hittem megint csomot fog késni (sajnos PCOS vagyok igy ez nálam elöfordul) aztén egyszercsak emgjött minden jel nélkül.elötte nap szrkált a jkobb petefészkem pedig nem szokott hanme a méhem szokott kicsit görcsölni meg a mellem fájni, most egyik sem volt.
2013. dec. 18. 07:58
 3/3 A kérdező kommentje:
multkor is semmi elojel, hogy megfog jonni sok feherfolyasom volt es neha szurt nkm is jobb oldalt azt ennyi es megjott
2013. dec. 18. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!