Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől van ez az erős folyás?

Mitől van ez az erős folyás?

Figyelt kérdés
Menstruálok már kb. 1 éve és az utolso mensi óta nagyon erős áttetsző folyásom van.Mivel áttetsző nem aggódom annyira de nagyon zavar.
2009. dec. 8. 23:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
26%

nelegyetek már ilyenek...a gombás fertőzés nem átlátszó folyással jár.

kérdező, ha neked áttetsző, vízsszerű, és nem büdös, meg nem viszketős akkor semmi bajod sincsen.

a fertőzés egyik alap tulajdonsága h a folyás színe megváltozik, sárgás vagy zöldes lesz. ha gombád van akkor nagyon fehér és darabos. az áttetsző folyás az esetek 99%-ában ártalmatlan, sőt, menzesz előtt nagyon sok nőnek van vízszerű folyása.

2009. dec. 9. 16:01
 12/14 anonim ***** válasza:

16:01-nek igazán nem kötekedésből, de nemcsak gomba tud fertőzést okozni! Én októberben voltam rákszűrésen, azt hittem, elsüllyedek szégyenemben, amikor a doki közölte, hogy bakteriális fertőzésem van! Semmilyen -értsd szó szerint, semmilyen!!! -panaszom nem volt, sem erős folyás, sem viszketés, sem szagok, ő is csak rutin ph méréssel "lőtte be" a diagnózist. Aztán megnyugtatott, hogy tényleg nem látszott semmi elváltozás, csak ő már öreg róka és rutinból megnézi az ilyesmit.

Hátha még valakinek bármilyen csekély, de a szokottól eltérő tünete van, annál fontosabb, hogy orvos lássa! Senki sem akarja megijeszteni a kislányt, de jobb minél fiatalabban megérteni, hogy ha bármi megváltozik odalenn, azt jobb (főleg ilyen fiatalon, amikor még aligha tudja magának eldönteni, hogy mi minden okozhat eltéréseket) szakembernek megmutatni.

2009. dec. 9. 20:31
 13/14 anonim ***** válasza:
igen, igazad van, tünetnélküli gyulladás létezik, és nemis egyszer eltűnik magától, anélkül h a nő észrevenné. de a vízszerű folyás az nemigazán fertőzés jele. ahogyan te leírtad, ezzel semmi gond nincsen. de nagyon sok válaszadó, csak annyit tud írni egy kérdéshez, hogy NŐGYÓGYÁSZ. és ennyi. semmi magyarázat, semmi tény, egyszerűen semmi, csak húzzál nőgyógyászhoz, és kész. és nemcsak a nők egészsége témakörben, hanem rengeteg más témakörben. semmire nem alapozzák, csak beírják, h menj orvoshoz. de orvoshoz mindenki eltud menni, és sztem itt azért tesznek fel kérdéseket, h vmit megtudjanak. és sztem sokkal hasznosabb az h tényeket közölnek vele, mint azt h menj nőgyógyászhoz. pl egy ilyen példával mint amivel te előálltál, h neked semmi tüneted nemvolt, és mégis volt bajod. az ilyenekre érdemes hallgatni, és figyelemfelkeltőek. és elgondolkodtatóak. de azaz egy mondat h nődoki, azaz egy szó, az hasztalan. én igyekszek mindig vmi magyarázattal szolgálni, ha írok vmit. h miért gondolom úgy, ahogy. mint most, mostis leírtam h miért gondolom úgy h nincsen semmi baja. ha töb ben leírnák h ők meg miért gondolják h van, az sokkal hasznosabb lenne. annak semmi értelme, h minden bajjal orvoshoz küldözgetik itt az embereket...
2009. dec. 9. 23:45
 14/14 A kérdező kommentje:
Volt már ilyen nekem amugy a mensi előtt de még az kb. másfél hét csak akkor nem volt ennyire erős.
2009. dec. 10. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!