Mitől van ez az erős folyás?

nelegyetek már ilyenek...a gombás fertőzés nem átlátszó folyással jár.
kérdező, ha neked áttetsző, vízsszerű, és nem büdös, meg nem viszketős akkor semmi bajod sincsen.
a fertőzés egyik alap tulajdonsága h a folyás színe megváltozik, sárgás vagy zöldes lesz. ha gombád van akkor nagyon fehér és darabos. az áttetsző folyás az esetek 99%-ában ártalmatlan, sőt, menzesz előtt nagyon sok nőnek van vízszerű folyása.

16:01-nek igazán nem kötekedésből, de nemcsak gomba tud fertőzést okozni! Én októberben voltam rákszűrésen, azt hittem, elsüllyedek szégyenemben, amikor a doki közölte, hogy bakteriális fertőzésem van! Semmilyen -értsd szó szerint, semmilyen!!! -panaszom nem volt, sem erős folyás, sem viszketés, sem szagok, ő is csak rutin ph méréssel "lőtte be" a diagnózist. Aztán megnyugtatott, hogy tényleg nem látszott semmi elváltozás, csak ő már öreg róka és rutinból megnézi az ilyesmit.
Hátha még valakinek bármilyen csekély, de a szokottól eltérő tünete van, annál fontosabb, hogy orvos lássa! Senki sem akarja megijeszteni a kislányt, de jobb minél fiatalabban megérteni, hogy ha bármi megváltozik odalenn, azt jobb (főleg ilyen fiatalon, amikor még aligha tudja magának eldönteni, hogy mi minden okozhat eltéréseket) szakembernek megmutatni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!