Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől van ez az erős folyás?

Mitől van ez az erős folyás?

Figyelt kérdés
Menstruálok már kb. 1 éve és az utolso mensi óta nagyon erős áttetsző folyásom van.Mivel áttetsző nem aggódom annyira de nagyon zavar.
2009. dec. 8. 23:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Menj nőgyógyászhoz a kérdéssel! Ő tudja egyértelműen megmondani neked, mitől van. Ezer és egy oka lehet.
2009. dec. 8. 23:59
 2/14 anonim ***** válasza:

Csatlakozom, én is azt tanácsolom, hogy fordulj szakértőhöz, ő tud biztosat mondani neked ezzel kapcsolatban.

De amúgy szerintem nincs gond, legalábbis nálam is volt olyan, hogy erős folyásom volt, szaladgáltam is vele nődokihoz, de mondta, hogy nincs semmi bajom.

De ismét mondom, biztosat csak a doki tud mondani.

2009. dec. 9. 00:59
 3/14 anonim ***** válasza:
sztem csak dolgoznak a hormonjaid..:D mivel nemrég kezdtél el menstruálni. nem valószínű h bármi bajod is van.
2009. dec. 9. 01:56
 4/14 A kérdező kommentje:
12 és fél évesen menjek el nőgyógyászhoz????
2009. dec. 9. 08:11
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen! És ha 11 éves lennél, akkor is ugyanezt javasolnánk. Ha panaszod van, orvoshoz kell fordulni. Miért, ha most összeszednél egy gombás fertőzést, akkor várnál húszéves korodig?! Ugye nem?

Tessék szépen elmenni a nőgyógyászatra (anyukád egészen biztosan szívesen elkísér), ha van nálatok gyermeknőgyógyászati rendelés, akkor természetesen oda menj, ha nincs, nyugodtan menj a felnőtt rendelésre, ők is láttak már korodbeli kislányt. Az orvos megvizsgál és vagy megnyugtat, hogy semmi bajod, vagy ha mégis fertőzésed lenne, felírja a megfelelő gyógyszert, amitől hamar rendbe jössz.

2009. dec. 9. 13:55
 6/14 A kérdező kommentje:
De hogyha sima átlátszó az is lehet fertőzö?
2009. dec. 9. 14:05
 7/14 A kérdező kommentje:
fertőzés*
2009. dec. 9. 14:05
 8/14 anonim ***** válasza:

Bizony bizony, hallgass az előttem szóló bölcs hozzászólókra. (ment is nekik a +pont)

és mivel ilyen fiatal vagy, ne házilag "kúráld" ki magad, jobb ha a nődoki lát.

2009. dec. 9. 14:11
 9/14 anonim ***** válasza:
Mindegy, mennyi idős vagy, ha valami gyanús a nuncusodnál, akkor azt nődokival kell megbütyköltetni. ;) Első voltam.
2009. dec. 9. 15:56
 10/14 anonim ***** válasza:
Mármint második, bocs. :D
2009. dec. 9. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!