Lányok! Minden nap használtok tisztasági betétet?
Nem kéne szellőzni hagyni a bőrt? Én minden nap használom, és attól tartok így hosszú távon nem lesz jó nekem.. sajnos minden van valamiféle folyásom (nem tudom-ez normális??)
16L
én is minden nap,nekem is van mindig valami. anya azt mondta,hogy ez nem normális,mások szerint meg az. szerintem is normális amugy.
16L
nekemis van folyásom, de nem olyan mértékű h betétet kéne h használjak. a ciklusommal változik, menzesz után kb alig van, vagy nincs is, középidőben erősödik, majd menzesz előtt megint eltánik, vagy alig van....pedig foggátlót suzedek, na mindegy:D
szóval a folyás az normális. deha minden nap van, és sok is, akkor az nembiztos h az...én nemtom, de azt tudom h nemhasználok tisztaságit, mert én meg ponthogy úgy nemérzem higiénikusnak magam, ha van bent betét....a folyás meg nemolyan vészes, ált 1-2 kisebb pötty, vagy 1-2 nagyonvékony csík és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!