Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kenhetem a hüvely bemeneten...

Kenhetem a hüvely bemeneten lévő pettyeket fenistin krémmel?

Figyelt kérdés
viszket,ég és pettyek vannak rajta,az orvosom szerint nincs hüvelygombám,de 3 hónapja megállás nélkül kenem gomba elleni krémekkel,és nem használnak,nem javulok,már az orvosom sem ír rá semmit
2009. dec. 8. 15:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy pont azért vannak a pettyek, mert allergiás vagy arra a krémre, amivel 3 hónapja kenegeted. Szerintem nézesd meg magad egy másik dokival.
2009. dec. 8. 15:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

NEM!!!!! A Fenistil nem erre való, ráadásul tilos nyálkahártyán alkamazni! Még nagyobb bajt csinálsz vele!

Keress másik orvost, ha ez nem lát el rendesen. Nem csak gombás fertőzés van, vannak vírusok és baktériumok is! Bármelyik okozhatja a problémát. Ne kísérletezz házilag, sürgősen válts orvost!

2009. dec. 8. 15:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha nincs gombád, miért kened gombaellenes krémmel??????????????????????????????????? Többet ártasz vele, mint használsz.
2009. dec. 8. 15:21
 4/8 anonim ***** válasza:

hát azok a pettyek meg a viszketés sztem allergiára utalnak.

próbáld ki h a fehérneműidet nem mosod ki mosóporral, vagy nem adod hozzá az öblítőt.

2009. dec. 9. 01:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Az allergia megfordult már az én fejemben is,allergiás tünetekre lehet valamilyen krémet kapni?
2009. dec. 9. 11:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, lehet kapni. Olyat, amit az orvos felír, mert receptkötelesek. A gyógyszertárban látatlanban nem adnak semmit, mert valószínűleg nem fogod a puncid mutogatni. Ha perforált vakbeled lenne, azt is saját kezűleg akarnád kezelni, netes tanácsok alapján?
2009. dec. 9. 13:47
 7/8 anonim ***** válasza:
az allergia elleni krémek csak a tüneteket enyhítik, de nem szüntetik meg a dolgot. allergia esetén a legfontosabb megtalálni az allergiát kiváltó okokat, és azokat mellőzni. ezesetben ha mosópor allergiád van, akkor mosóport kell váltani. ha öbíltő,. akkormeg öblítőt. ezért javasoltam h a fehérneműidet de mosd mosóporral, hanem csak szappannal, kézzel. és ne hazsnálj öblítőt. és akkor kiderül h az allergiádat a mosópor okozza e.
2009. dec. 9. 14:54
 8/8 A kérdező kommentje:
felkerestem egy másik orvost és azt mondta nincs gombám hanem hüvelyszárazságom van ami hormonhiány(ösztrögén hiány) miatt van,ennek a tünetei is viszketés ,égés.Írt fel kenőcsöt kintre is bentre is,remélem igaza van és helyre jövök már végre ,köszönöm mindenkinek a segítséget
2009. dec. 10. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!