Ha valaki borotválja a combját, belső combját is akkor lehet striás? Vagy valamilyen csúnyaság lehet rajta? Bőrhiba?
A striának és a szőrnek semmi köze egymáshoz. Borotválástól nem alakul ki stria.
Viszont ha valakinek nő létére még a combján is szőrteleníteni kell, akkor lehet, hogy érdemes nézetni egy részletes hormonképet. Nem rosszindulatból mondom tényleg, de azért ott nem kéne annyi szőrnek lenni...
Én is szoktam szőrteleníteni a combomat és akkor mi van?
Nem beszólni kellene embereknek,jobb inkább örülnél csendben a te szerencsédnek,hogy neked nincs ilyen problémád!
nem szólt be.
tanácsot adott.
te viszont beszóltál...
Sziasztok!
Ne vitázzatok már butaságokon!
Én pl szőke vagyok. Mivel borotválom a lábam, a combom is szoktam, pedig csak kis pihék, és alig látható. Én viszont látom, ezért lehúom, ennyi. :)
nem kell ehhez jetinek lenni, csupán igényes és kész.
hát nem kellet volna még a lábam sem borotválni :S
én is szőke vagyok és csak kis pihék voltak. szőkék
de 1x leborotváltam még a combom is és azóta erősödik..
de mostanában a combom nem szőrtelenítem nincs rá szükség annyira nem szőrös.. am már epilálom a lábam nem borotválom, jobb sztem !
de h nem :S
a borotválástól jó h erősödik :S még h nem.. jó lenne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!