Idegességgel lehet befolyásolni a havi vérzést? Mert juliusba augusztusba májusba meg februárba megvolt a bajom;de szeptemberbe koliba kerűltem azota nem volt. Barna folyásom volt a mult héten Szerintetek miéry van
Figyelt kérdés
2014. febr. 9. 21:55
1/13 A kérdező kommentje:
16 leszek ebbe az évbe
2014. febr. 9. 21:57
2/13 anonim válasza:
Igen,befolyásolhatja az idegesséf,stressz is a mensit. Viszont ha szeptember óta nem jött meg akkor mindenképp menj el dokihoz,mert bajt jelezhet.Terhesség kizárt?
3/13 anonim válasza:
Igen befojásolhatja Hány éve menstruálsz?
4/13 anonim válasza:
Befolyásolhatja az is.
Mennyi idős vagy? Mert 17 éves korig előfordulhat az is hogy kimarad akár 8 hónap is.
5/13 A kérdező kommentje:
Iden leszek 16 . Terhesseg kizart mert nem voltam meg egyutt senkivel
2014. febr. 10. 15:40
6/13 A kérdező kommentje:
Tavaly februarba volt a legelso
2014. febr. 10. 15:42
7/13 anonim válasza:
Igen befolyásolhatja. Szeptember előtt rendszeresen megjött?
8/13 anonim válasza:
Nekem is volt hasonló probémám csak régebben Nekem az volt a problémám hogy a kollégiumom messze volt a családomtól nem tudtam velük sűrűn találkozni.. Mennyire van messze a kolid a lakhejedtől, családodtól?
9/13 A kérdező kommentje:
Szeptember elôtt se jött meg mindig volt mikor kimaradt 1-2 honap Pèntekenkènt tudok csak hazamenni de már megszoktam
2014. febr. 11. 15:41
10/13 anonim válasza:
Első válaszadó vagyok. Olvastam,hogy előzőleg is volt már erre példa. 16évesen még sokszor nincs normális ciklus. Ha úgy érzed,azért keress fel egy orvost és akkor te is megnyugodhatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!