Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ezt a peteérés okozhatta?

Ezt a peteérés okozhatta?

Figyelt kérdés
Tegnap délután egyik pillanatról a másikra iszonyatosan elkezdett fájni a bal alhasam. Először még tűrhető is volt a fájdalom, azt hittem felfáztam mert teljesen olyan volt. Aztán estére egyre erősödött, gyakran jártam pisilni és inkább nagyon erős menstruációs györcsös fájdlom volt. Majd kis idő elteltével már bal oldalt a derekam is nagyon fájt. Szinte már menni is alig tudtam.. Hozzátenném, hogy pont a ciklus kellősközepén voltam tegnap. A 15. napban. Viszont peteérés nekem még soha nem járt ilyen fájdalmakkal.. Később mikor elmentem pisilni láttam, hogy egy fehér-véres nyákos valami jött ki belőlem. Ezután mintha enyhült volna valamit a fájdalom. Ez gondolom nem teljesen normális, lehet, hogy egy ciszta volt?
2014. febr. 8. 11:47
 1/3 anonim válasza:
Nekem a húgomnak voltak hasonló fájdalmai peteéréskor. Neki is annyira fájt az alhasa, hasa és a dereka, hogy még járni sem tudott, volt amikor ki kellett hívni az ügyeletet. Neki petefészekciszta volt, azóta mütötték és a tünetei is elmúltak. Szerintem menj el nőgyógyászhoz, ott meg tudják mondani.
2014. febr. 8. 11:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! És a hugodat mennyi időre rá műtötték meg? Mert már vagy 3 hónapja érzem így peteéréskor, hogy szurkál a bal alhasamba vagy görcsösen fáj. Bár ennyire még soha mint tegnap.. teljesen olyan mint egy marha erős menstruációs fájdalom.
2014. febr. 8. 12:04
 3/3 anonim válasza:
Pontosan nem tudom, hogy mennyi idő után mütőtték, de tudom, nagyon sokat szenvedett vele, lehet egy évet is. Persze ez idő alatt nem minden hónapban fordult elő. Elöszőr nem is tudták, hogy mi a baja, annyira rosszul volt. Mivel hormonkezelést kapott azelőtt, azt hitte, hogy csak hormonálisan történt valami változás. A mütét után mondták, hogy ez nem is ciszta volt, hanem valami hasonló elváltozás, valami, ami még magzati korából megmaradt neki. Ez elég gyakori, többnyire ártalmatlan, nem minden esetben okoz gondot. Szerintem ha a tüneteid továbbra is fennállnak, érdemes lenne elmenni egy nőgyógyászhoz, mert sajnos lehet szervi oka is. Persze az is lehet, hogy nincs semmi baj (az én hormonháztartásom is elég labilis, néha én is megéreztem a peteérést, nekem még a spirál is okoz néha hormonális tüneteket, pedig az orvosom szerint teljesen kizárt).
2014. febr. 10. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!