48-44 napos ciklusom van, most megjott a 26. napon. Mi
okozhatta?
Figyelt kérdés
2014. febr. 8. 10:57
1/9 anonim válasza:
A jó ég tudja,de ez a normális. A 44-48 napos ciklusod mitől van?
2014. febr. 8. 11:01
2/9 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Mert ez a 44-48 kicsit soknak tűnik. Mindig ilyen volt?
2014. febr. 8. 12:15
3/9 A kérdező kommentje:
Bocs, 38-44 akart lenni. Nem tudom, mindig igy volt...
2014. febr. 8. 12:16
4/9 A kérdező kommentje:
25 vagyok. Par eve voltam nogyogyasznal emiatt, de nem lehetett valami profi, mert fogamzasgatlot irt fel, pedig akkor meg parom sem volt
2014. febr. 8. 12:17
5/9 anonim válasza:
A 38-44 nap sem normális. Az a nőgyógyász valóban nem figyelt rád eléggé,ha nem járt utána,hogy miért. A fogamzásgátló csinál egy mesterséges ciklust,ami miatt rendszeres lesz a menzesz,de ez nem oldja ,egy a problémát. Én a helyedben keresnék egy másik orvost!
2014. febr. 8. 12:30
6/9 anonim válasza:
Hát a 38 is határeset, de azért ez már jobban hangzik, mint a 48. És szedtél fogamzásgátlót?
2014. febr. 8. 13:59
7/9 anonim válasza:
Ezt egy nőgyógyász doktornő írta:
""Rendszertelenül menstruáló nőknek fogamzásgátlót adni MŰHIBA!" - Ezt sok évvel ezelőtt határozta meg az Országos Szülészeti - Nőgyógyászati Intézet. A fogamzásgátló nem a rendellenességet szünteti meg - ami abból áll, hogy a hormon rendszere elégtelenül működik - hanem becsapja a pacienst, mert VÉRZÉST INDUKÁL 28 naponta, ami azonban nem menstruáció, hanem megvonásos vérzés, és ez a beavatkozás az eredeti rendellenességet: a hormon rendszer hibáját még tovább rontja. Eredménye: amikor gyereket szeretne, még inkább nem lesz menstruációja.
A rosszul működő hormonrendszert nem elfojtani kell még jobban, hanem kijavítani! Ez persze sokkal nehezebb feladat, mint odalökni egy fogamzásgátló receptet, és ezzel becsapni a beteget! "
2014. febr. 8. 14:00
8/9 A kérdező kommentje:
Igen, szedtem 3 honapig, ez ido alatt rendbe is jott, de amint abbahagytam, visszaallt 38- 40- 44 napra, mikor hogy.
Utolso, ezt mar en is olvastam valahol... annakidejen ugy gondoltam, a doki biztosan tuja, mit csinal, joval utana kezdtem el utananezni a dolgoknak...
2014. febr. 8. 21:19
9/9 anonim válasza:
Nézd! Lehet,hogy semmi probléma nincs,de a helyedben elmennék egy olyan orvoshoz,akiről esetleg hallottad,hogy nem csak a tünetekkel foglalkozik,hanem utánanéz az okoknak is.De akár kérheted is,hogy csináljanak a hormonműködésedre utaló laborvizsgálatokat. De ez sem csak egy egyszeri vérvétel kéne ,hogy legyen,hanem a ciklus különböző szakaszaiban (2x egy ciklus alatt) kéne megnézni a hormon szinteket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!