Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van az, hogy minden...

Miért van az, hogy minden hüvelygyulladást elleni gyógyszer után megkétszereződik a folyásom mennyisége?

Figyelt kérdés
Eleinte volt egy közepes mennyiségű folyásom, elmentem nőgyógyászhoz. Elszedtem a kiírt gyógyszereket, a folyásom a duplájára nőtt. Visszamentem, használtam hüvelykúpot, és már majdnem annyi folyásom van, mint amennyi vér menstruációnál. Ráadásul eleinte nem voltak alhasi fájdalmaim, de idő közben azok is kialakultak. Szerintetek mit csináljak? Direkt nem hordok tangát sem, mert olvastam, hogy nem egészséges, és midig visszamegyek a nőgyógyászhoz is, de semmi haszna. Szabályosan ömlik ez a trutyi, már betétet használok minden nap.
2014. febr. 5. 19:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
De ahogy elmondod, az a legvalószínűbb, hogy neked már vegyes a fertőzésed. Gomba is, baktérium is. Sürgősen egy értelmes nőgyógyászhoz kéne menned, aki tenyésztene neked egyet.
2014. febr. 10. 15:50
 12/13 A kérdező kommentje:
Ha fel is fáztam, akkor mit ajánlotok? Mert az antibiotikum elvileg nem tesz jót a hüvelyflórának, és azt olvastam, hogy felfázásra csak az ilyen gyógyszer jó.
2014. febr. 12. 16:13
 13/13 anonim ***** válasza:
A felfázást ki kell gyógyítani, a hüvelyflóra ebben a pillanatban másodlagos. A hüvelyi rossz bacikra is hathat különben az antibiotikum, ha meg gombád van, legalább egyértelműbben előjön és kikezelitek. A felfázásból súlyosabb következmények lehetnek, ha nem kezeled ki tisztességesen.
2014. febr. 12. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!