Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van az, hogy minden...

Miért van az, hogy minden hüvelygyulladást elleni gyógyszer után megkétszereződik a folyásom mennyisége?

Figyelt kérdés
Eleinte volt egy közepes mennyiségű folyásom, elmentem nőgyógyászhoz. Elszedtem a kiírt gyógyszereket, a folyásom a duplájára nőtt. Visszamentem, használtam hüvelykúpot, és már majdnem annyi folyásom van, mint amennyi vér menstruációnál. Ráadásul eleinte nem voltak alhasi fájdalmaim, de idő közben azok is kialakultak. Szerintetek mit csináljak? Direkt nem hordok tangát sem, mert olvastam, hogy nem egészséges, és midig visszamegyek a nőgyógyászhoz is, de semmi haszna. Szabályosan ömlik ez a trutyi, már betétet használok minden nap.
2014. febr. 5. 19:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
És erről beszámolsz neki? Amúgy nekem pont a tejsavas készítményektől voltak hasonló élményeim, de az összestől. Viszont nem ilyen mértékben. Elképzelhető az is, hogy nem arra gyógyít, amire kéne, pl. a problémádat gomba okozza, de baktériumra való antibiotikumot kapsz, ami a saját flórádra káros és így elősegíti a fertőzés elterjedését. Tenyészteni kell.
2014. febr. 5. 19:57
 2/13 anonim ***** válasza:
Engem már rengetegszer vizsgáltak, mindig azt mondták, hogy nincs semmi bajom (jó, volt amikor volt gomba, de azt is kikezeltem, tudom, hogy ez nem az), de még is erős hüvelyfolyásom van! Én is örülnék valami tippnek, mert senki nem tud mondani semmit! -.-
2014. febr. 5. 20:14
 3/13 A kérdező kommentje:
Akkor elképzelhető, hogy még súlyosabb lett a helyzet? De akkor most mit csináljak, ha egyik gyógyszert se bírtam? Már azóta viszket és ég is folyamatosan. :/
2014. febr. 8. 21:12
 4/13 anonim ***** válasza:
Menj vissza az orvoshoz. Ennél nincs jobb tipp. És kitartóan ugyanahhoz menj vissza (kivéve, ha feladja vagy szakmai hiányosság van nála!), mert annak semmi értelme, hogy átmész egy másikhoz és elölről kezdi veled a biztonság kedvéért pontosan ugyanazokat a gyógyszereket. Ez tapasztalat. Maradj, akinél voltál, és akkor majd egyre erősebb gyógyszerekkel fog próbálkozni, normál esetben.
2014. febr. 8. 21:15
 5/13 anonim ***** válasza:

Egyáltalán volt tenyésztés? Ezt le se írtad. Mi a kórokozó?

Mert ha a dokid egészen eddig nem csinált tenyésztést, na akkor EZ bizony egy ok a váltásra.

2014. febr. 8. 21:16
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem volt tenyésztés, annyi van a papíron, hogy hüvely heveny gyulladás. Eddig lazán elmentem bármikor hozzá, de most már nem merek... ez ha még rosszabb lesz megzavarodok. Nem bírom ezt, hogy folyamatosan ömlik a folyás és fáj is. Rákszűrést csinált, de nem ilyen jellegű a probléma.
2014. febr. 8. 21:48
 7/13 anonim ***** válasza:
Tenyésztés alap, minden folyásos problémánál, hiszen anélkül nem tudja, milyen kórokozó ellen adjon gyógyszert. Szerintem válts. Olyan viszont nincs, hogy nem mersz visszamenni, az a dolga, h meggyógyítson és ha nem sikerül, tessék visszamenni, hogy próbálkozzon tovább... :) Sztem sok orvos van, aki zseniális diagnosztának hiszi magát, mert sose mennek vissza a betegei, közben meg elmenekülnek :D
2014. febr. 8. 22:00
 8/13 anonim ***** válasza:
Te még amúgy szerencsés vagy, mert ilyen brutál folyást nem lehet letagadni, egyértelműen látszik, h probléma van. Nekem egy makacs gyulladásom volt kevesebb folyással, 5 orvos közül 3 orvos néhány sikertelen gyógyítási próbálkozás után rámondta, hogy áh ez normális. Na ez a gáz igazából. :) Szerencsére a mostani komolyan vesz.
2014. febr. 8. 22:01
 9/13 A kérdező kommentje:
Szóval ha most viszket, mint állat, akkor valószínűleg a hüvelygombát is elkaptam?
2014. febr. 10. 15:22
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem garantálható, baktériumos is lehet, de valóban inkább a gombának szoktak viszketős tünetei lenni. Plusz a trichomonas is tud nagyon viszketni...
2014. febr. 10. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!