Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Te mit gondoltok mi lehet?

Te mit gondoltok mi lehet?

Figyelt kérdés

19 éves fiatal lány vagyok.Már hónapok óta hányingerrek küszködök és néha szoktam hányni is de csak úgy tudok hányni ha erőltetem és akkor is csak valamennyi ételt hányok ki.Általában egyben kihányom amit megeszek.Olyan mitnha nem emésztődne meg..És keserű izt érzek miután hánytam.

Nagyon félek hogy valami kolyabb.Orvoshoz sajnos a jövő hét folyamén tudok csak eljutni. De mindenképp elmegyek.

2014. febr. 5. 18:51
 1/1 anonim ***** válasza:
keserű íz az epe... lehet az epehólyaggal van valami probléma, de rengeteg oka lehet és inkább nem sorolom fel, mert elkezdesz a végén olyan tüneteket is produkálni, ami valójában nincs is :) bízzunk benne hogy nincs komolyabb gond... bírd ki valahogy jövő hétig és majd írd meg mit mondott, bár szerintem labort biztos kérni fog, meg ehet más vizsgálatokat is...
2014. febr. 5. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!