Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetséges, hogy most fog...

Lehetséges, hogy most fog elkezdeni igazán nőni a mellem? Lányok, nektek hogy nőtt meg? Részletek lent.

Figyelt kérdés
A mellem eddig kb. 3 év alatt nagyon kicsit nőtt, és most is elég kicsi, 15 éves vagyok.Igazság szerint úgy látom, hogy egy éve nem nő.Életemben először most szeptemberben jött meg.Nővérem 14 hónappal idősebb nálam neki másképp nőtt,meg más is a melle, de jóval nagyobb mint az enyém. Anyukámnak sincs kis melle. a válaszokat előre is köszi!
2009. dec. 6. 22:13
 1/5 anonim válasza:
Az én melleim 16 évesen is még elég kicsik voltak, akkor még nagyon vékony voltam. Aztán 17-18 évesen felszedtem néhány kilót, amitől megnőiesedtem, és a melleim is eléggé megnőttek. Szóval szerintem nincs ok aggodalomra, csak még várni kell egy kicsit.
2009. dec. 6. 22:25
 2/5 A kérdező kommentje:
koszi:)
2009. dec. 6. 22:27
 3/5 anonim ***** válasza:

nekem 15 évesen semmilyen mellem nemvolt :D azaz vmi igen, de az csak jóindulattal volt mellnek nevezhető. 16 éves elindult, aztáb még 18 éves korom után is nőtt.

most 24 vagyok, a mellem átlagos, senem kicsi, senem nagy,

2009. dec. 6. 22:52
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
2009. dec. 8. 17:32
 5/5 anonim ***** válasza:

én 24 vagyok és nincs mellem, kb A s a méretem, de az is eláll ha nem szivacsos

ez van

alkati kérdés

igaz énnekem hormonális bajaim vannak meg évkony vagyok, és most sem sokkal nagyobb a cicim mnit 15 évesen

már csak a fogamzásgátlóban rmeénykedhetek, ha helyrejövök, vagy h terhesen megnől

2010. márc. 22. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!