Van valami praktika amivel meghozható a menstruáció? L/21
Figyelt kérdés
Már 2 hete késik, nem élek szexuális életet.2014. febr. 4. 11:16
1/9 anonim válasza:
ez elöfordulhat bárkinél akár ok nélkül is. ha a ásdi is kimarad vagy ha olyat észlelsz amit máskor nem (pl görcs) akkor menj orvoshoz.
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
Nem kell beleavatkozni erőszakkal. Neked nem kell aggódnod, hiszen nem élsz nemi életet. Az ilyenkor szokàsos minden nap szàmít, kétségbeesünk, ràd nem vonatkozik. :-)
Úgy hogy nyugi, ha túl sokat késik menj el orvoshoz.
4/9 anonim válasza:
Ez a méhpempő nem " erőszak " ... nekem is a dokim javasolta a kúraszerű alkalmazását ,hiszen ez a természet ajándéka és nagyon -nagyon jó ;) !
5/9 anonim válasza:
És brutálisan drága, nem mellesleg.
6/9 anonim válasza:
Szerintem ez a teljesen megfizethető árkategóriába tartozik :) : [link]
7/9 anonim válasza:
Szerintem is nagyon tuti a méhpempő én is szedem ,csak jót mondhatok róla . Ajánlom ! :))
8/9 anonim válasza:
Nem akarok ezen vitatkozni, de 10g majdnem 2000 forint. Meddig elég ekkora adag? (Az összehasonlítás miatt, az ember egy kb 10g-os szelet sonkát szokott rakni a reggeli szendvicsébe egyetlen reggel.) Ettől még persze lehet jó, a propoliszt, ami szintén méhésztermék, én is fogyasztom. Akinek van pénze rá, vegye csak :)
9/9 anonim válasza:
[link] Ez is nagyon-nagyon jó :) ,én ezt is fogyasztottam nőgyógyászati gondokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!