Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van valami praktika amivel...

Van valami praktika amivel meghozható a menstruáció? L/21

Figyelt kérdés
Már 2 hete késik, nem élek szexuális életet.

2014. febr. 4. 11:16
 1/9 anonim ***** válasza:
ez elöfordulhat bárkinél akár ok nélkül is. ha a ásdi is kimarad vagy ha olyat észlelsz amit máskor nem (pl görcs) akkor menj orvoshoz.
2014. febr. 4. 11:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Amit megtehetsz és még jót is teszel vele a szervezetednek ,az a méhpempő fogyasztása .Nagyon jó hatással van a női hormonokra ;menstruációra . [link] , [link]
2014. febr. 4. 11:36
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem kell beleavatkozni erőszakkal. Neked nem kell aggódnod, hiszen nem élsz nemi életet. Az ilyenkor szokàsos minden nap szàmít, kétségbeesünk, ràd nem vonatkozik. :-)

Úgy hogy nyugi, ha túl sokat késik menj el orvoshoz.

2014. febr. 4. 11:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez a méhpempő nem " erőszak " ... nekem is a dokim javasolta a kúraszerű alkalmazását ,hiszen ez a természet ajándéka és nagyon -nagyon jó ;) !
2014. febr. 4. 11:44
 5/9 anonim ***** válasza:
És brutálisan drága, nem mellesleg.
2014. febr. 4. 11:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a teljesen megfizethető árkategóriába tartozik :) : [link]
2014. febr. 4. 11:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is nagyon tuti a méhpempő én is szedem ,csak jót mondhatok róla . Ajánlom ! :))
2014. febr. 4. 12:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem akarok ezen vitatkozni, de 10g majdnem 2000 forint. Meddig elég ekkora adag? (Az összehasonlítás miatt, az ember egy kb 10g-os szelet sonkát szokott rakni a reggeli szendvicsébe egyetlen reggel.) Ettől még persze lehet jó, a propoliszt, ami szintén méhésztermék, én is fogyasztom. Akinek van pénze rá, vegye csak :)
2014. febr. 4. 12:43
 9/9 anonim ***** válasza:
[link] Ez is nagyon-nagyon jó :) ,én ezt is fogyasztottam nőgyógyászati gondokra.
2014. febr. 4. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!