Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Átlátszó, fehéres folyás, de...

Átlátszó, fehéres folyás, de több mint eddig. Mitől?

Figyelt kérdés

Kb 2 napja észrevettem, hogy jóval több folyásom van, mint eddig volt..teljesen ugyan az mint a normális csak valamivel több. Nem bűzös, nem viszket. Mitől lehet ez?

Elvileg múlt héten volt peteérésem, de nem tudom pontosan, mert sajnos eddig nem volt a fogamzásgátló miatt és Clostylbegitet (+méhpempő, barátcserje, E-vitamin) kaptam, amit be is szedtem, de sajnos nem tudtam visszamenni az orvoshoz, hogy megnézzék sikeres volt-e a kúra ugyanis annyira megbetegedtem, hogy 39 alá sehogy sem akart menni a lázam. Viszont, én úgy éreztem, volt peteérésem (derékfájás, petefészek-méh "szurkálás", bővebb hüvelyváladék).

Lehet ez a mostani folyás esetleg a Closty mellékhatása?

2014. febr. 4. 11:15
 1/9 anonim ***** válasza:
igen lehet amiatt is. ha nem viszket és büdös nem vlószinü hogy ferttözés. a barrátcserje és az e-vitamin sok együtt. Gátolhatja is a beágyazódást. a túl sok sem jó ezekböl a csodaszerekböl, ráadásul ha komoylabb bajod van pl hormon probléma akkor nem is segitenek a barátcserje meg ronthat is rajta.
2014. febr. 4. 11:19
 2/9 A kérdező kommentje:
PCO-m van...
2014. febr. 4. 11:22
 3/9 A kérdező kommentje:
ja, a legutóbbi vizsgálatkor 3 mm-es volt a nyálkahártyám
2014. febr. 4. 11:34
 4/9 anonim ***** válasza:
arra végképp nem ajánlott a barátcserje. tartod a 3-as kezelést? volt inzulin terhelésed? a PCOS-ok 99%-a spontán teherbe esik ha rendezödnek a hormonok.
2014. febr. 4. 13:31
 5/9 anonim ***** válasza:
a 3mm-re nem adott progeszteron pótlást? nekem pl az E vitamin semmit nem segitett rajta az utrogesztan igen.
2014. febr. 4. 13:32
 6/9 A kérdező kommentje:
nem volt inzulin terhelésem, sőt UH-n kívül semmilyen vizsgálatra nem küldött még a dokim...az UH leletre az van írva, hogy "PCO-s szerkezetű ovariumok". Nem rég derült ki ez az egész, ezelőtt 2 évig fogamzásgátlót szedtem, 2013 októberében vettem be az utolsó havi adagot. Novemberben mentem először orvoshoz, azért mert nem jött meg. Azt mondták, hogy egyenlőre nem kellenek más vizsgálatok az UH-n kívül, mivel most hagytam abba a gyógyszert ami ezt az egészet okozta és várni kell amíg "kipucolódik" a szervezetemből, azért hogy felgyorsuljon a folyamat kaptam a Clostyt és társait.
2014. febr. 4. 13:43
 7/9 anonim ***** válasza:
akkor minél elöbb menj el normális szakemberhez. mert valószinüleg a closty nem elég nekem sem segitett, igy sme volt tüszörepedésem. Most csinálom a szénhidrát számolgatást igy nagyonr eméle sikerülhet spontán is. Az inzulinom már rég rendben van de a 60 és 120 perces cukrom még túl alacsony. Ha tudsz a mensmentisbe menj. Amig nincsenek rendben a hormonok addig nincs meg a biokémiai háttere a terhességnek akkor sem ha megtermékenyül. kevés nönek siekrül addig és ha nincs keezlve az inzulin kb 80% az esély a vetélésre.
2014. febr. 4. 13:46
 8/9 anonim ***** válasza:
sajnos a policisztákat az inzulin rezisztencia okozza amig az nincs rendben nem javulnak a ciklusok ha van is peteérés nics tüszörepedés. A policiszták a meg nem repedt tüszökböl lesznek igy nem tud kiszabadulni a petesejt tehát nem tud megtermékenyülni sem. Muszáj a terheléses cukor és inzulin ahhoz hogy tudd milyen súlyos a kiváltó ok az inzulin rezisztencia. Ez a betegség nem nögyógyászra hanem endokrinologusra tartozik mivel nem nögyógyászati probléma a tünete csak a következmény.
2014. febr. 4. 13:49
 9/9 A kérdező kommentje:
Mitől lehet ez a folyás??
2014. febr. 4. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!