Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális hogy a tampon fölhely...

Normális hogy a tampon fölhelyezése nagyon fáj, és utána is érzem?

Figyelt kérdés
Ha próbálom föltenni nehezen megy és nagyon fáj, utána pedig érzem hogy ott van.
2014. febr. 1. 14:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én felnőtt vagyok (28) és nekem is fáj. Van aki nem bírja. Annak amúgy érdemes utánajárni, hogy van-e bármilyen fertőzésed, mert ha gyulladt a hüvely, akkor aztán tényleg iszonyúan tud fájni. Ha nincs fertőzés, akkor egyszerűen csak nem bírod, és ne használd, ha nem muszáj. Ha nagyon muszáj, síkosítóval való (vastagon) bekenéssel tudsz rajta segíteni egy kicsit.
2014. febr. 1. 19:48
 12/12 anonim válasza:

Hát lehet érdemesebb lenne anyuddal megbeszélni,tudom elég kényes dolog vagy ,ha nem megy nőgyógyászhoz menni vele.

Megha tényleg fáj nem tampont kell használni,hanem betétet ,tudom én is gyűlölöm a betétet,de ha nincs más .

2014. febr. 2. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!