Mikor megjön a menszeszem nagyon erősen folyik, nem tudok menni sehova, mit csináljak, mindig átüt?
Ezt a dolgot szerintem az anyukaddal kellene megbeszelned, vagyis neki kellene errol felvilagositania.
Fiu vagyok, igy pontos recepturat nem tudok, de szerintem a tampon es az intimbetetek az ilyen alkalmakra lettek kitalalva.
Kénytelen vagy a legerősebb tampont és betétet használni. Vagy mindkettőt. A tamponnal az a gond, hogy 2 óránként cserélni, ha gyorsabban ázik át akkor még hamarabb.
De ha tényleg annyira vérzel, akkor használhatod a 2-őt együtt is, és ha tudod, akkor ellenőrizd magad mindig a legközelebbi mosdóba.
De sajnos ilyen az élet. Én sem szeretek ilyenkor sehova sem mozdulni.
Alfonzína: miért kellene a tampont 2 óránként cserélni? 4-6 óránként simán elég, természetesen a vérzés erősségétől függően! Sőt: ha nem telt meg, nem is szabad kicserélni, mert sérülést okozhat a felületen....
Kérdező: először is, jó lenne tudni, szűz vagy-e még... ha igen, csak a mini vagy a normál tampon jöhet szóba (de inkább a mini), ha már nem, bátran használd az extra (super) méretet!
Betétből is olyat válassz, ami éjszakai, és lehetőleg a legnagyobb nedvszívó képességű (a csomagoláson minden csepp színezve van). És ez akár mehet együtt tamponnal is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!