Mitől válhatnak érzékennyé a mellek?
Figyelt kérdés
Pár napja fájnak a mellbimbóim (nem sebes), és mikor leveszem a melltartót, akkor az egész fáj, mintha hirtelen nehéz lenne. Talán a bimbóudvarom is szélesebb, de lehet csak képzelem. 80C-s vagyok és hason szeretek aludni, talán ez se tesz jót. Tapasztalatok?2014. jan. 30. 22:40
1/6 anonim válasza:
terhes vagy/menstruáció előtt, közben vagy.
2/6 anonim válasza:
Nem pakolod fel nagyon a ciciket? Mert néha én is érzek ilyet :).
Vagy menzesz, de terhesség is lehet.
3/6 anonim válasza:
Lehet rossz megtartó mérettöl is és horminoktól is vagy jöhet is még ha 20 alatt vagy!
4/6 A kérdező kommentje:
Nincs meg, kb. "középidőben" vagyok. Közelebb a 30-hoz mint a 20-hoz. Fogamzásgátlót szedek, bár mostanában szedtem csomófajta gyógyszert, de attól még elvileg védve voltam. Ezért írtam ki a kérdést..:-) Lehet, hogy a melltartó a hibás mégis. Akár amiben jógázom. De azért veszek tesztet..;-)
2014. jan. 31. 01:26
5/6 anonim válasza:
A melltartó simán lehet az ok! Nekem is volt ilyen! Pedig az én méretem volt csak valahogy nem jó fazon volt! De tesztet mindenkêpp csinálj!
6/6 A kérdező kommentje:
Hát... Nem vagyok terhes sem. Mint Carrie és Rachel, valahogy nem örülök eléggé..:,) Pláne, hogy így nem tudom, miért hiszik a melleim terhesnek magukat.:S
2014. febr. 1. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!