Pcos beteg lehetek? Vagy csak még nem állt be a mensesem?
Figyelt kérdés
20éves vagyok 13éves korom óta van menstruációm. Eléggé pattanásos az arcom, egy időbe aknés volt a hátam de az már elmúlt. A ciklusaim hossza eléggé változó. Minimum 30 nap, maximum 36 (egyszer 41) napra jött meg. Két hónapja próbálkozunk, eddig eredménytelenül. Szerintetek beteg lehetek? Nem vagyok túlsúlyos, csak erősen szőrős. Negatív emberek most kerüljenek el :( nekik most nem reagálnék inkább2014. jan. 29. 21:37
1/2 anonim válasza:
A két hónap az próbálkozás szempontjából semmi, 1 év sikertelenség után kell aggódni. De a hosszú ciklus, ami nem is állandó, plusz az erős szőrök problémára utalhatnak. -> endokrinológia
2/2 anonim válasza:
Az inzulin és cukorterhelés segíthet annak tisztázásában, hogy mi a gond. Keress egy endokrinológust!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!