Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, meselne nekem valaki...

Lányok, meselne nekem valaki hogy milyen amikor megjön?

Figyelt kérdés

Csak egy kíváncsi srác vagyok .. :-) tényleg lehet érezni mikor folyik kifelé ? És nincs olyan erzesetek mikor ültok hogy így elugul v vmi mert nem tud kifolyni mikor osszezárjátok a lábaitokat ?

:DD bár tudom hülye kérdés de kíváncsi vagyok.

20f

De aki azt hiszi fake vagyok annak küldök priviben képet.. normálisat,nem pucérat persze :-D

2014. jan. 29. 21:04
 1/2 anonim ***** válasza:
29%
Valakinek fáj a hasa, nekem nem. Kifolyast nem érezni max a tampont, ha azt nem használunk akkor se mert cseppekben jön. Ahoz át kell rendesen aznia, hogy érezzük ideje cserélni. Ám wcn veszem észre én mindig, hogy mi van.
2014. jan. 29. 21:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Én szoktam érezni a kifolyást, leginkább reggel amikor kikelek az ágyból:D Volt hogy úgy fájt, hogy elájultam. Nekem mindig kín volt. Van akinek a dereka fáj tompán, van akinek a hasa görcsöl, van akinek mindkettő:D Fogamzásgátlót szedek 2 éve, áldás. Így nem fáj, nem is olyan erős a vérzés:D
2014. jan. 30. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!