Mitől van bedagadva? Féljek?
Figyelt kérdés
Az alhasam be van dagadva picit. Nem értem mitől.. Még régebben dokinál is voltam vele, azt mondta természetes a láyoknál/nőknél a vízraktározódás (vagy mi). De engem még mindig zavar. Bár lehet beképzelem, mert anya szerint semmi bajom, és nincs bedagadva semmim..
Nálatok volt ilyesmi panasz tini korban?
16L
2014. jan. 28. 21:56
1/3 anonim válasza:
Mensi előtt mindig totál felfúvódok. Igen, ilyenkor a szervezet szereti az összes vizet visszatartani. Amúgy ha anyukád azt mondja, hogy nem látszik semmi, akkor tényleg semmi bajod, te is csak azért veszed észre, mert egész nap láthatod a hasad, így apró változásokat is észreveszel magadon. Semmi baj. :)
2/3 anonim válasza:
Ha ezt csak menstruáció előtt érzed, akkor tényleg azért van, mert ilyenkor a szervezeted több vizet tart vissza, ami távozik, ha megjön a menstruációd.
3/3 A kérdező kommentje:
Igazából még nem állt be a ciklusom, de a ciklus.hu szerint most van az ovulációm... Remélem akkor tényleg csak ez miatt.
Köszönöm szépen! :)
2014. jan. 29. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!