Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Erős fájdalmat éreztem lent,...

Erős fájdalmat éreztem lent, hányingerem is volt és késik a menzeszem! Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Általában minden hónap 20-án jön meg, most azonban csak erős fájdalmat éreztem lent - pont mint máskor mikor meg akart jönni -, hányingerem is volt majd hánytam is, pedig máskor addig nem fajult el... És azóta sem jött meg. úgy különösebben más furcsa tünetem nem volt azóta. Még szűz vagyok, barátommal csak petting szokott lenni és akkor is vigyázunk. 20/L

2014. jan. 26. 12:58
 1/3 anonim ***** válasza:
csak petting és akkor is vigyáztok??? hogy pettingeltek, ha vigyázni kell??? ondós kézzel nem nyúlt beléd? én a helyedben vennék egy tesztet... (tényleg 20 éves vagy??? )
2014. jan. 26. 13:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Ondós kéztől nem igazán lehetsz terhes. Lehet,hogy a késének és a hányásnak,hányingernek semmi köze egymáshoz. Egyszerre lehet 2 "bajod" is. Pl. egy vírusos fertőzés és akár ettől,akár stressztől késhet a menzeszed. Csinálj egy tesztet,ha negatív még várjál és ha nem jön meg újabb 2 héten belül vagy csinálj még egyet,vagy menj el orvoshoz.
2014. jan. 26. 13:41
 3/3 A kérdező kommentje:

Volt már máskor is hogy nem jött meg, vagy késett, mikor még nem volt párom, azóta semmi különöset nem éreztem, csak furának tartom és mostanában végülis eléggé stresszes vagyok.

ja és úgy vigyázunk, nem nyúlunk úgy helyekre, hogy véletlenül akár előváladék is "rossz helyre" kerüljön.. kézmosás szappannal és a többi.

2014. jan. 27. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!