Miért nem jött még meg az első menzeszem? Vagy csak későn érő vagyok?
Nemsokára 15 leszek és még nem menstruálok.Már 3-4 éve nő a mellem (mondjuk elég kicsi még így is) szőrzet is kb.3 éve van most már nagyon intenzív és fehérfolyásom is van több mint 2 éve.Tavaly nyáron nagyon izgatott ez a dolog de utána beletörődtem.Viszont augusztus utolsó hetében kezdődött hogy fájt a hasam meg a mellem is ingerült voltam aztán volt egy kis pöttyözgetés.Ezzel még nincs baj a galiba még csak most kezdődik mert ez minden hónapban megismétlődött egy hétik kb.ezalatt a félév alatt 3-szor volt egy kis pöttyözgetés.Nagyon idegesít mert olyan mintha minden hónapban megjönne csak láthatatlan lenne ami kicsit furi.Ahogy említettem kb.3-szor volt pöttyözgetés de ennyi.Nem értem ez mi mert most is feszül a hasam meg a petefészkemnél is fáj, a folyásom is minden hónapban egyszer nyálkássá és átlátszóvá változik ahogy most is 1-2 hete de semmi..
14/l
Bár én is ilyen jól jártam volna!
Óránként kell cserélnem a nagybetétet, úgy fut belőlem.
borzalmas.
éjszaka is fel kell kelnem 2 óránként, mert 3 óránál már szétmegy a vér mindenfele
úgyhogy cserélnék veled :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!