Hogy távolitsam el a szőrt a nemiszervemről? (lány vagyok)
1.: ne beszélj így a szüleidről, ők adtak neked életet, gondoskodnak rólad, örülj annak, hogy vannak, szappant a szádba
2.: te magad is tudsz venni magadnak suli után
3.: azt hiszed, hogy utána nem fog viszketni, mikor nő vissza? :)
4.: azt a szőrt nem véletlenül találták ki oda, sok mindentől megvéd, ha akarod nyugodtan szedd le az egészet, de ne túl gyakran, és a borotva mindig legyen tisztán tartva, lefertőtlenítve (ergo szerezz be fertőtlenítőt is)
Hát azért én sose fogom megérteni azt a szülőt, aki megtiltja a szőrtelenítést. Ráadásul 18 éves korig. Én pl. szorongok, ha szőrös vagyok valahol, simán okozhat önértékelési, lelki problémákat ha szégyellnie kell valakinek bármit a testén, például a szőrt.
Ettől nem lesz tovább gyerek, nem lesz jobb tanuló, nem lesz semmi pozitív hatása, maximum az, hogy megutálja a testét, vagy titokban csinálja amit akar, és máris kész a titkolózás a szülők előtt.
Szóval komolyan nem értem. Szerintem vegyél suli után egy borotvát és borotváld le, de próbálj meg nem haragudni a szüleidre ezért, ez valami hülye szokásuk vagy elvük. Nyugodtan mondj el nekik bármit ezután is, és ne felejtsd el, hogy szeretnek.
Azért ha valakinek önértékelési problémákat okoz, hogy szőrzete, haja, füle, vagy pl. 2 szeme van, annak jó lenne szakemberhez fordulnia minél előbb.
Ollóval vágd rövidre, amúgy egészségtelen az orvosok többsége szerint is a borotválás.
A pedofil hajlamú férfiak pedig ne próbálják meg ránk erőszakolni a kívánalmaikat, maradjunk meg az egészségeseknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!