Előfordulhat, hogy a Klion hüvelykúptól és a pimafucort krémtől valamelyest tágul a hüvelybemenet? Ha igen, miért?
Figyelt kérdés
Volt egy kisebb betegségem, nem nevezték meg, hogy mi, ezeket kaptam és ezek után nagyon kitágult a hüvelyem és ez engem nagyon zavar. Kérlek értelmes válaszokat írjatok!! Mellesleg a kezelés előtt teljesen jó állapotban volt, és sem alatta sem utána nem érintkezett a hüvelyem semmivel és senkivel...sőt még most sem :/2014. jan. 24. 21:13
1/5 anonim válasza:
Nem tágul tőle. Az viszont lehet, hogy a gyulladástól összébb voltak húzódva a hüvelyizmaid, ami a gyógyszeres kezelésre csökkent, és ezt éled meg tágulásként.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem sajnos, eddig épphogy egy ujj fért be, mos meg kapásból 3 is beférne! Nagyon ijesztő és rossz érzéssel tölt el.
2014. jan. 24. 21:24
3/5 anonim válasza:
Nem tágul. Én szintén használtam ezeket, tehát tapasztalat is, de ilyen mellékhatás amúgy sem elképzelhető. Maximum azt tudom elképzelni én is, hogy nem feszülnek be annyira az izmok.
4/5 anonim válasza:
Ha épp hogy egy ujj fért bele, az eleve nem volt normális. A hüvely fala rendkívül izmos, és kellemetlen ingerekre (mint amilyen a gyulladás is) nagyon össze tud húzódni. Akár úgy, hogy még a tampon se fér be (pl. vaginizmusnál).
5/5 gowentgone válasza:
Nekem is hüvely gyulladásom van és 1 ujjam is fájdalommal megy be. Én örülnék, ha 3 menne, mert akkor az együttlét sem lenne fájdalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!