Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miert van ez? Elkaptam valamit...

Miert van ez? Elkaptam valamit? (lenn tobb)

Figyelt kérdés

Mielott megjonne atlatszo 'nyalka'szeru anyag jon belolem.

Miert van ez? Elkaptam valamit? Ugye nem nagy baj?

Segitsetek.

16L

2014. jan. 23. 22:49
 1/7 anonim ***** válasza:
46%
Elég siralmas, hogy 16 évesen még nem vagy felvilágosítva. Folyásnak hívják. Normális jelenség.
2014. jan. 23. 22:51
 2/7 A kérdező kommentje:

Raadasùl amikor megjon akkor van hogy mintha alvadt vagy nem is tudom milyen lenne a ver......:/ Neha....a

en reagallom tul?

2014. jan. 23. 22:52
 3/7 anonim válasza:
Egyáltalán semmi bajod nincs. Nekem is van, hogy 'nyálka' jön elôtte, és pont ezért van az egészségügyi betét (szárnyak nélküli). Remélem megnyugtattalak valamelyest :)
2014. jan. 23. 22:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Elso valaszolo: azt tudtam h folyas de van hogy Meg utana is sokaig 'folyas' van.....es Raadasul 2hetig is volt mar....
2014. jan. 23. 22:54
 5/7 anonim válasza:

3as vagyok

Azzal sincs baj, ha alvadtnak látod

2014. jan. 23. 22:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom! //csak nekem igy is gaz, azert paraztam kicsit mert altalaba 2hetig is van h megvan mind a 2 //
2014. jan. 23. 22:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Folyás naponta lehet kisebb-nagyobb mennyiségben. Akkor van baj, ha kellemetlen szagú, túrós, nem fehér vagy átlátszó, égő, csípő, viszkető érzésed van a nemi szervednél.
2014. jan. 24. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!