Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Reggel teszteltem,2 intimed...

Reggel teszteltem,2 intimed tesztet, mind a ketto hatarozottan negativot mutatott, majd 1 predictor nevu tesztet, amire az van ra irva, hogy 5perc mulva meg van az eredmeny. Igaz amit irnak errol?

Figyelt kérdés
Ot perc utan megneztem negativ volt az is. Majd fel ora mulva megneztem es egy halvany masodik csik jelent meg. Majdnem nem is latni. Mit jelent ez? Terhes vagyok? . Ezt irjak:Ha az előírt időn (5 perc) belül nem lett két csík, akkor negatívnak kell tekinteni. Akkor is, ha később megjelenik a 2. csík. Ezt le szokták írni a tájékoztatóban.
2014. jan. 23. 21:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Fél óra múlva szellemcsík jelenik meg, a száradás miatt látszik.
2014. jan. 23. 22:00
 2/4 A kérdező kommentje:
15.ere vartam a menstruaciot,de 8napja kesik,utoljara december 28.an voltam a baratommmal,ovszer volt,es minden rendben volt.sok a stressz,meg is vagyok fazva,de fenn all/allt a lehetoseg.koszonom a segitseget,eloszor csinaltam ilyet es szerinted meg kell teszt vagy mar nem.(3 negativ utan)
2014. jan. 23. 22:09
 3/4 anonim ***** válasza:
3 negatív után nem kell teszt
2014. jan. 23. 22:10
 4/4 A kérdező kommentje:
nagyon megkonnyebultem,koszonom,tenyleg :))))
2014. jan. 23. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!