Lehet korán teszteltem?
Figyelt kérdés
Okt 9 én kellett volna megjöjjön, de semmi ma már negyedik napja és enyhe hasfájásom vagyis nyilal,és enyhe fehér folyásom is van meg hányingerem, fáradékony vagyok de a teszt negatív .2013. okt. 13. 16:51
1/5 anonim válasza:
Most lett negatív a teszt,vagy már előbb? A mai terhességi tesztek általában már a 10-13. naptól kimutatják a terhességet,de tény,h minél később végzed el annál biztosabb az eredmény. Ha a várható menzesz után csináltad meg szinte 100% az eredmény. Persze 1 teszt nem teszt. Csinálj még egyet és ha az is negatív szinte biztos,h nem vagy terhes.
2/5 A kérdező kommentje:
okt 9 kén kellett megjöjjön és 12 kén csináltam a tesztet de nem reggeli vizeletből
2013. okt. 13. 17:40
3/5 anonim válasza:
Lehet nem pont középidőben volt ovulációd, hanem később pár nappal és ezért negatív még a teszt.
4/5 A kérdező kommentje:
ma megjött
2013. okt. 14. 08:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!