Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Magas prolaktin színt PCO-s -...

Magas prolaktin színt PCO-s - IR és pajzsmirigy alulműködés mellett kezelendő?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy a magasabb prolaktin színt kezelendő akkor, ha már IR-re és pajzsmirigy alulműködésre is szedek gyógyszert? Ilyenkor is szoktak még rá külön gyógyszert adni?

Az értékem 880 mIU/l lett (ref. 40,00-530,00)

#magas prolaktin színt
2014. jan. 23. 19:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

köszi az infokat :)

Stresszhelyzetben nem voltam mostanában, a vérvételen is teljesen nyugodt voltam..nah meglátjuk :)

a ciklusom most kb 22-24 napos a korábbi 28-30 helyett, ez is picit felborult, a pé-t pontosan nem tudom, de még szeptemberben volt :)

2014. jan. 24. 16:33
 12/14 anonim ***** válasza:

Az teljesen ok, magas prl mellett hosszú ciklusok szoktak lenni. :)

Amúgy néztek makro és mikroprolaktint is? Mert csak a mikro az aktiv hormon, ha csak egyfélét néztek, akkor a makrot nézték, ami önmagában nem mond semmmit. Ez olyan, mint amikor tsh-t néznek ft3 és fT4 bélkül, vagy tesztoszteront shbg nélkül.

2014. jan. 25. 10:07
 13/14 A kérdező kommentje:
Fuh, nem sajnos :( Eddig mindig csak a makrót nézték sajnos.
2014. jan. 25. 12:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia! Azóta mi újság veled?
2014. márc. 18. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!