Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagy gond, hogy én nem szeretn...

Nagy gond, hogy én nem szeretnék majd az életemben fog. Gátlót szedni?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok.. és csak érdekel hogy mi a véleményetek
2009. dec. 3. 22:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem kell tablettát szedni. Felesleges. Azért vagyunk nők, hogy ismerjük a testünket. Ha megfigyeled a ciklusod, megtudod, hogy melyik napokon vagy termékeny. Ha még nem tudod, figyeld meg, figyelj a tested jelzéseire. Hőmérséklet, vízháztartás, alhasi tájék érzései.

Nekem orvosok írták fel az antibébit, hogy beállítsa a ciklusom, de nem volt képes egyik sem. Ezen a néhány hónapon kívül én sem szedtem soha fogamzásgátlót. Mindig a partnerem védekezett.

Akkor és csak akkor lettem terhes, amikor gyereket akartunk, akkor két hónapon belül és soha máskor.

Óvszert nem elsősorban a terhesség, hanem a nemi betegségek megelőzése miatt érdemes használni.

Az antibébi tabletta nagyon durva beavatkozás a hormonháztartásba, ami hosszú távon egy csomó betegség kialakulását elősegítheti. Ne érezd cikinek, ha nem akarsz felelőtlenül belenyúlni a még kialakulatlan hormonrendszeredbe.

És az sem lesz tragédia, ha egy helyzetben mégiscsak a tabletta mellett döntesz, viszont semmiképp se akarj másoknak megfelelni, a te tested, legyen a saját döntésed.

2009. dec. 4. 00:35
 12/13 A kérdező kommentje:
:)
2009. dec. 4. 16:14
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagyok primitiv,csupán NŐ vagyok aki nem fogja hagyni hogy a férfiak kedve szerint mindenféle bogyót beszedjek,legyen már tartásotok,mért nem tud gumit huzni,ugyan már ha akar valamit akkor ugyis felhuzza a gumit,ha meg nem menjen a fenébe,ne legyetek már ennyire buták!Nem kell oltogatni engem! Mindenki maga döntése,és mindenkinek lehet véleménye én csak elmondtam az egészről a véleményemet,mért baj az ha valaki nem azt mondja,hogy szedjél tablettát?!lehet lepontozni,nem érdekel,nem minden ember egyforma!

a 22:37-es!

2009. dec. 4. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!