Nagy gond, hogy én nem szeretnék majd az életemben fog. Gátlót szedni?

Amikor anno en ovszerrel vedekeztem a parommal a realom kerulgetett allandoan, hogy esetleg volt valami gebasz es mi van ha becsuszik.
En mai napig trtom maximalisan a legjobb megoldas a fogamzasgatlo tabletta.
Ovszer: messze nem olyan az erzes
Spiral: kemeny mellekhatasai lehetnek pl vesemedence gyulladas, es lehet el sem fogadja a szervezet mint pl baratnomnek
Megszakitas: nem vedekezes
Pesszarium: comment kategoria
Gel: no comment a kobon kategoria

22.37-es...ekkora egy f@szt, már bocs, mint ami tevagy:D
tudod, a védekezés KÖZÖS ügyetek. egy normális párkapcsolatban az ember nem parancsolgat az egyiknek, hpgy: ha akarsz vmit, húzzál óvszert....jézus, isten, ilyen egyx primitív nőt, mint ami tevagy, életemben nemláttam még....:D egy normális párkapcsolatban a 2 fél megbeszéli, hogy hogyan a legjobb, mindkettőjüknek, mert a párkapcsolatban az a lényeg h nem te vagy egyedül, hanem vagy egy párod. de a te agyad ezt gondolom nemfogja fel. a másik meg, hogy: fizessen spirált....jézus úr isten, figyi, sztem te többet neszólalj meg, mert az értelmesek agysejtjeit is károsítod a kommentjeiddel....
természetesen mindenkinek jogában áll elzárkózni a tabletta szedés elől, de ez nem így történik, hogyha akarsz vmit húzzál a farkadra óvszert....megkell beszélni, és egy közös, jó megoldást találni, ami mind a 2 félnek megfelelő. és nem istennőt játszani, hogyha megakarsz dugni, húzz óvszert. atya ég, ez nem megy ki a fejemből...:D miért hord a hátán ilyen embereket a föld?:D miééééééééééééééééééééért?
kérdező, ha te eldöntötted h nem szeretnél tablettát szedni, ez szíved joga, megteheted, csak nelégy olyan mint az a 22.37-es, mert az...nincsrászó.:D
remélem te kicsit érettebb és okosabb vagy, és nemígy állsz egy párkapcsolathoz, ahogy az a 22.37.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!