Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagy gond, hogy én nem szeretn...

Nagy gond, hogy én nem szeretnék majd az életemben fog. Gátlót szedni?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok.. és csak érdekel hogy mi a véleményetek
2009. dec. 3. 22:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szedtem soha. vagy óvszer vagy azt mondtam, hogy ha jönni akar a baba, akkor jöjjön. (na jó, ezt nem 17 évesen)
2009. dec. 3. 22:29
 2/13 anonim ***** válasza:
64%
Hát nem gond,ha téged nem zavar az óvszer.Engem zavarna nagyon :S
2009. dec. 3. 22:31
 3/13 anonim ***** válasza:
68%
Most őszintén, kit érdekel? Most nem lecseszésből mondom, de minden ember különbözik és ez pl egy olyan dolog ami marhára nem kötelező. Az sem érdekel senkit ha egész éltedben nem szexelsz. Ez ugyanolyan magán dolog, mint hogy valaki betétet vagy tampont használ-e...
2009. dec. 3. 22:31
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia,én sem szedtem sosem,egyrészt mert nem akartam,másrészt egészségügyi okokból,mindig másképp vigyáztunk,és továbbra sem szeretnék gyógyszert szedni a későbbiekben sem,inkább más módszert választok,ha meg véletlenül teherbe esek,amúgy sem kérdés hogy megtartom.26/L
2009. dec. 3. 22:32
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
kinek a pap kinek a papné...
2009. dec. 3. 22:36
 6/13 anonim ***** válasza:
35%
Én 23 éves vagyok,sosem szedtem,nem is akarok,huzzon óvszert vagy fizesse ki a spirált és kész de ilyen vackokkal sosem tömném magam,arrol nem is beszélve,hogy hizhatsz tőle és még igyis fenná áll hogy teherbe esel,nem egészséges,huzzon gumit ha akar valamit!Teljesen egyetértek veled,ne is hagyd magad,mindig csak azt tedd amit te akarsz,ha a pasik nem akarnak gumit huzni mindenáron azt akarja szedj tabit akkor huzzon a francba!
2009. dec. 3. 22:37
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
A mai tablettáktól egyáltalán nem hizol, amugy nemkell leszólni azokat akik szednek én se szólom le azokat akik nemszednek. Midenki a saját belátása szerint védekezzen de a lényeg, hogy VÉDEKEZZEN (remélem nemkell említeni de a megszakítás nem védekezés) Ha szed akk szedjen ha nem szed akk ne szedjen ennyi! Nemkell leszólni senkit, ez saját döntés.
2009. dec. 3. 22:41
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Keresztanyum 40 éves van 3 gyerek de amikor éppen még nem akartak babát vagy most amikor már nem akarnak mindig óvszerrel védekeznek. Ha te nem akarsz akkor nem kell, de erről még később változhat a véleményed.
2009. dec. 3. 22:52
 9/13 anonim ***** válasza:
86%

Amikor anno en ovszerrel vedekeztem a parommal a realom kerulgetett allandoan, hogy esetleg volt valami gebasz es mi van ha becsuszik.

En mai napig trtom maximalisan a legjobb megoldas a fogamzasgatlo tabletta.

Ovszer: messze nem olyan az erzes

Spiral: kemeny mellekhatasai lehetnek pl vesemedence gyulladas, es lehet el sem fogadja a szervezet mint pl baratnomnek

Megszakitas: nem vedekezes

Pesszarium: comment kategoria

Gel: no comment a kobon kategoria

2009. dec. 3. 22:54
 10/13 anonim ***** válasza:
89%

22.37-es...ekkora egy f@szt, már bocs, mint ami tevagy:D

tudod, a védekezés KÖZÖS ügyetek. egy normális párkapcsolatban az ember nem parancsolgat az egyiknek, hpgy: ha akarsz vmit, húzzál óvszert....jézus, isten, ilyen egyx primitív nőt, mint ami tevagy, életemben nemláttam még....:D egy normális párkapcsolatban a 2 fél megbeszéli, hogy hogyan a legjobb, mindkettőjüknek, mert a párkapcsolatban az a lényeg h nem te vagy egyedül, hanem vagy egy párod. de a te agyad ezt gondolom nemfogja fel. a másik meg, hogy: fizessen spirált....jézus úr isten, figyi, sztem te többet neszólalj meg, mert az értelmesek agysejtjeit is károsítod a kommentjeiddel....

természetesen mindenkinek jogában áll elzárkózni a tabletta szedés elől, de ez nem így történik, hogyha akarsz vmit húzzál a farkadra óvszert....megkell beszélni, és egy közös, jó megoldást találni, ami mind a 2 félnek megfelelő. és nem istennőt játszani, hogyha megakarsz dugni, húzz óvszert. atya ég, ez nem megy ki a fejemből...:D miért hord a hátán ilyen embereket a föld?:D miééééééééééééééééééééért?

kérdező, ha te eldöntötted h nem szeretnél tablettát szedni, ez szíved joga, megteheted, csak nelégy olyan mint az a 22.37-es, mert az...nincsrászó.:D

remélem te kicsit érettebb és okosabb vagy, és nemígy állsz egy párkapcsolathoz, ahogy az a 22.37.

2009. dec. 3. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!