Lehetséges hogy elájuljunk ettől?
Figyelt kérdés
Szval ha valaki egyszerre nagyon nagyon sokat menstruál lehetséges h kicsit kevesebb vére marad és elájul?Meg azt is hallottam hogy olyankor korházba kell vinni. Mert volt olyan h nagyonagyonnagyon sok mensi jött ki és sokáig is volt naygon erös szval lehet ettöl valami baj?2009. dec. 3. 21:32
1/3 anonim 

válasza:

Extrém mértékű menstruációnál kialakulhat vérszegénység és ennek következtében nagyobb az esély az ájulásra is.
De ehhez tényleg nagyon kell vérezni.
2/3 anonim 

válasza:

Előfordul néha. Volt régen egy oszt.társam, aki olyankor mindig elájult, szegényhez többször hívtak mentőt, mondták neki, hogy maradjon otthon, be se menjen suliba, egyszer én találtam meg, emlékszem, kiment óráról és ahogy mentem ki utána, ott feküdt a folyosón. Nagyon rossz lehet annak, aki így van. De azért ez ritka eset, szerencsére.
3/3 anonim 

válasza:

Nem kell ahhoz sok vérnek távoznia. De a vérnyomás leeshet, és az ájuláshoz vezethet. Nekem is volt már sajnos hasonló tapasztalatom, nem is egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!