Lányok? Milyen érzés a menstruáció? Mit éreztek olyankór? Nagyon fájdalmas?
Fiú vagy, ugye? :) vagy nagyon kiskamasz leányka, aki fél attól, ami rá is várhat? Ha az utóbbi, nem kell félni. Embere válogatja, hogy kinek milyen érzés és meddig tart stb.
Ha az előbbi, akkor szívesen mesélek, cserébe meséld el, hogy milyen érzés a spontán magömlés (nem az, amikor kirágja az egér a zsákot, hanem pl. a kiskamaszkori). nekem sosem volt, nem is lesz, de olyan kíváncsi vagyok rá, hogy mit érzenek ilyenkor a srácok. Komolyan! És köszi.
Első nap görcsölök, ami tizenévesként nagyon durva volt, nagyon sok erős görcsoldót szedtem és rendszeresen voltak szép fejessaláta színű arcocskáim havonta. Ma már csak görcsök, ki lehet bírni. Menzesz előtt közvetlenül néhány napig csokikívánós leszek. Egyébként vékony ember vagyok és az étcsoki a kedvencem.
Második nap folyik, akkor ügyelek arra, hogy el legyek látva alaposan hadtáppal :), aztán folymatosan csökken és távozik. Néha odasercint egyet búcsuzul, akkor anyázok, - ha nem volt nálam vékony betét - és mosom a fehérneműt.
Ennyi. A többit leírták a nőtársak. Néha kicsit hülye érzés amikor az ember lánya hirtelen feláll valahononnan (nálam a második napon) és megindul az áradat. Olyan, mintha állva bepisilnék. Nyáron a legrosszabb, 40 fokban mentsruálni, szerintem és repülőgépen a legrosszabb cserélni betétet meg a vonaton (ha csak lehet, itt kihagyom).
Nem nagy kaland, csak van, aki szeret belőle nagy cirkuszt csinálni (mint pl. az anyám tette).
Én is szoktam érezni ahogy folyik és az borzalmas.
Nekem a hasam szokott fájni,de meg lehet szokni bár nem túl kellemes.
Ritka szhar érzés!Nekem pl nagyon fáj...:S
Egész nap alig bírok megmozdulni,és hiába veszek be gyógyszert NEM HAT!:( Szóval tényleg nagyon jó érzés,főleg hogy ma reggel is arra keltem,hogy tiszta vér az ágyam,a ruhám!Meg hogyne lennék ideges ilyenkor.Mikor annyira fáj mindenem,persze hogy átmegyek sárkányba!:,D
Ha fiú vagy,akkor nem nagyon értem hogy miért érdekel.:D
Ha lány vagy,akkor oké,de ha még nem jött meg volna neked,akkor készülj,mert nagyon rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!